Trabzonspor'da Fatih Tekke savunmaya çare arıyor! Sakatlıklar can sıkıyor
Milli arada takıma dönmesi beklenen Savic henüz idmanlara başlamadı, Batagov ise Ukrayna U21 Milli Takımı’nda adalesinden sakatlandı. Hüseyin Türkmen’in de geri dönüşü 2-3 haftayı bulacak. Fatih Tekke, 29 Mart’ta Göztepe ve 2 Nisan’da Bodrum (kupa) ile oynayacakları maçlar öncesi defansa çözüm arıyor.

Göztepe maçında Banza cezalı olduğu için ileri uçta Danylo Sikan’ı görevlendirecek olan Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, kanatlarda ViscaZubkov ikilisini oynatmayı düşünüyor. Başarılı hocanın hücum planı genel hatlarıyla belli olsa da savunmadaki sakatlıklar can sıkıyor. Tedavisi henüz bitmeyen Savic’in milli arada takıma dönmesi bekleniyordu.
Haberin Devamı ›
Fakat Karadağlı yıldız henüz antrenmanlara başlayamadı. İdeal 11’deki bir diğer stoper Batagov ise Ukrayna U21 Milli Takımı’nda sakatlandı. Sol üst iç adalesinde kas yaralanması tespit edilen genç oyuncu, Göztepe maçında oynamayacak. Bodrum mücadelesinde de forma giymesi zor gözüküyor. Bir başka stoper Hüseyin Türkmen’in de sakatlığı nedeniyle geri dönüşü 2-3 haftayı bulacak.
GÖZÜ KULAĞI SAVİC’TE...
Fatih Tekke, dört gözle Savic’in dönmesini bekliyor. 33 yaşındaki savunmacı Göztepe maçında oynarsa, yanında Serdar Saatçi veya orta sahadaki 6 numaralardan biri görev yapabilir. Daha önce Lundstram ve Mendy sıklıklı stoperde kullanılmıştı. Savunmaya çare arayan ve farklı alternatifler üzerinde duran Fırtına’nın hocası, esas sıkıntıyı ise Savic’in yetişmediği senaryoda yaşayacak gibi duruyor.
Haberin Devamı ›
TRABZON'DA YİNE ÇİFT İDMAN
Bordo-Mavililer, Papara Park'ta 29 Mart Cumartesi günü oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarına devam ediyor. Trabzonspor, dün yine Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde çift antrenman yaptı. İlk idmanda sprint ve koşu çalışmalarının yanı sıra dar alanda çift kale oyun oynandı. Akşam antrenmanında ise taktik çalışmalar üzerinde duruldu. Teknik direktör Fatih Tekke, milli arayı yoğun tempoda ufak bir kamp dönemi gibi değerlendiriyor.