Trabzonspor'da Abdullah Avcı'ya olay sözler! 'Futbolcuların kariyerini bitiren biri'

Umut Bozok'un menajeri, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı için olay ifadeler kullandı. Avcı hakkında konuşan Olivier Davo, tecrübeli teknik direktörün futbolcuların kariyerini bitiren birisi olduğunu ifade etti. İşte detaylar...

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ligin ilk haftasında Sivas deplasmanında alınan 0-0’lık sonuç bir yana, oyunun bazı bölümlerinden hiç memnun kalmadı. Geri bildirim toplantısında oyuncularına eksiklerini tek tek gösteren tecrübeli çalıştırıcı, perşembe günü Avusturya’da oynayacakları Rapid Wien maçının önemine dikkat çekti. Bordo-Mavili ekip hazırlıklarına devam ederken Umut Bozok'un menajerinden olay yaratacak ifadeler geldi. 

Haberin Devamı

'Şimdi reaksiyon gösterme zamanı'

Avcı’nın “Sezonun başındayız, eksikler elbette olacak. Fakat basit hatalar, konsantrasyon kayıpları olmamalı. Kafamızı kaldıracağız ve tamamen Rapid Wien’e odaklanacağız. Biz büyük bir takımız, siz de büyük oyuncularsınız. Şimdi reaksiyon gösterme zamanı. Kazanıp, yolumuzda ilerleyeceğiz” dediği öğrenildi.

Trabzonsporda Abdullah Avcıya olay sözler Futbolcuların kariyerini bitiren biri

‘Birbiriniz için koşun’

Rakibin oyun organizasyonuna ve fiziksel kapasitesine dikkat çeken Abdullah hoca, “Yüksek mücadele ve takım disiplini şart. Akıllı oynayacağız ama coşkumuzu kaybetmeden... Sahada herkes birbiri için koşacak, yardımlaşacak. Bu ekibin potansiyeline güveniyorum. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Avrupa arenası hepimiz için önemli” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Abdullah Avcı’ya olay sözler!

Umut Bozok’un menajeri sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’ya büyük tepki gösterdi. Olivier Davo “Kendisinin bir teknik direktör olduğunu söyleyemeyiz. O, futbolcularının kariyerini bitiren biri. Trabzonspor ise büyük bir kulüp, onun tam tersi” dedi.

Trabzonsporda Abdullah Avcıya olay sözler Futbolcuların kariyerini bitiren biri

Umut Bozok ile Orsic, Rapid Wien maçları için UEFA’ya verilen listeden çıkartılmıştı. Orsic’in menajerinin ise yakın zamanda yönetimle bir görüşme yapacağı öğrenildi.

YORUM YAZ