Galatasaray'dan orta sahaya Carney Chukwuemeka hamlesi! Görüşmeler başladı...

Orta sahaya bir takviye adına çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Chelsea'den Carney Chukwuemeka'yı transfer etmek istiyor. Sarı-Kırmızılılar'ın genç yıldız için görüşmelerde bulunduğu belirtildi.

Galatasaray'dan orta sahaya Carney Chukwuemeka hamlesi! Görüşmeler başladı...

Türkiye'de transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala Galatasaray, çalışmalarına hız vermiş durumda. Roma'dan Nicola Zalewski'yi kadrosuna katmak için görüşmelerde bulunan Sarı-Kırmızılılar'ın Chelsea'nin genç yeteneği Carney Chukwuemeka için de devreye girdiği belirtildi.

Haberin Devamı

BİRÇOK TAKIMIN GÜNDEMİNDEYDİ

Carney Chukwuemeka'nın Enzo Maresca yönetimindeki Chelsea'de şu an için istediği şansı bulabilmiş değil. 20 yaşındaki oyuncu, yeni sezonda şu ana kadar hiçbir maçta kadroda yer almadı. Kapanan transfer döneminde adı Manchester United ve West Ham ile anılmış olsa da Chukwuemeka, Chelsea'de kalmayı tercih etmişti. İngiliz oyuncunun adı, bir dönem Türkiye'den Galatasaray'ın yanında Fenerbahçe ile de anılmıştı.

Galatasaraydan orta sahaya Carney Chukwuemeka hamlesi Görüşmeler başladı...

FORMA ŞANSI ÇOK DÜŞÜK

2022'nin yaz transfer döneminde Aston Villa'dan Chelsea'ya transfer olan Chukwuemeka, ilk sezonunda Premier Lig'de 14 maçta şans bulmuştu. Geçen sezon ise genç oyuncu, Chelsea ile ligde 9 maça çıktı. Mauricio Pochettino yönetiminde ilk iki maçta ilk 11'de yer aldıktan sonra geçirdiği sakatlık nedeniyle şansını büyük oranda yitirmişti. Şimdi ise Maresaca döneminde forma şansı pek bulunmuyor. Moises Caicedo ve Enzo Fernandez'in olduğu orta sahada Romeo Lavia ve Kiernan Dewsbury-Hall'un da arkasında kalan Chukwuemeka'nın forma şansı bulması zor gözüküyor. Genç orta saha, takımda bu sezon Premier Lig ve Konferans Ligi'nde henüz forma giyemeyen 6 oyuncudan biri konumunda.

Haberin Devamı

Galatasaraydan orta sahaya Carney Chukwuemeka hamlesi Görüşmeler başladı...

GALATASARAY DEVREDE

TEAMtalk, İngiltere'den Jorginho ve Casemiro gibi isimlerle ilgilenmiş olan Galatasaray'ın şimdi ise Carney Chukwuemeka'yı kadrosuna katmak istediğini belirtti. Bu doğrultuda temaslara başlayan Galatasaray'ın teklifini yaptığı ve şimdi oyuncu tarafını çözmeye odaklandığı aktarılıyor.

Genç oyuncunun Premier Lig'den ayrılarak Türkiye'ye transferi adına ikna süreci yaşandığı ifade edilmekte.

 

Galatasaraydan orta sahaya Carney Chukwuemeka hamlesi Görüşmeler başladı...

YORUM YAZ