Trabzonspor, transfere tam gaz devam ediyor

Şu ana kadar 8 yeni ismi kadrosuna katan Trabzonspor, transfere tam gaz devam ediyor. Bordo-Mavililer, ligin ilk maçı olan 11 Ağustos’taki Sivasspor karşılaşmasına kadar Onuachu, Cham, Hoedt üçlüsünden en az ikisine imza attırmayı planlıyor.

Trabzonspor, transfere tam gaz devam ediyor

Son olarak Atletico Madrid’in stoperi Stefan Savic’i şehre getiren Trabzonspor, transferde en büyük bombayı stoperde patlatmıştı. Savic’ten önce Pedro Malheiro, Cihan Çanak, Ozan Tufan, Nwakaeme, Barisic, Lundstram ve Draguş’u renklerine bağlayan Bordo-Mavililer, toplamda 4-5 takviye daha gerçekleştirmeyi düşünüyor. Fırtına, 11 Ağustos’ta Sivasspor ile oynanacak Süper Lig’in ilk maçına kadar en az 2 transferi bitirmeyi hedefliyor. Onuachu ve Cham konusunda fiyat artıran, Watford’un stoperi Wesley Hoedt için de görüşmeleri hızlandıran Karadeniz ekibi, kesenin ağzını açmış durumda.

Haberin Devamı

Orta sahaya 2 yabancı

Bordo-Mavililer, Cham dışında orta sahaya bir yabancı takviyesi daha gerçekleştirecek. Yerlide de Okay Yokuşlu için temaslar sürüyor. Forvet bölgesine Onuachu’nun yanı sıra ekstra isim alma ihtimali bulunan Fırtına’da, mağlubiyet durumuna göre sağ beke yerli bir alternatif oyuncu transferi düşünülüyor.

YORUM YAZ