Trabzonspor, Stefan Savic'i KAP'a bildirdi! Maaşı belli oldu

Trabzonspor, özel uçakla şehre getirdiği yıldız savunma oyuncusu Stefan Savic'i KAP'a bildirdi. Öte yandan oyuncunun maaşı belli oldu

Trabzonspor, Stefan Savic'i KAP'a bildirdi! Maaşı belli oldu

Trabzonspor, son olarak Atletico Madrid'de forma giyen Karadağlı savunma oyuncusu Stefan Savic'i kadrosuna kattı. Karadeniz ekibi, oyuncunun maliyetini KAP'a bildirdi.

Haberin Devamı

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Serbest Statüde yer alan profesyonel futbolcu Stefan Savic ile 3 (Üç) yıllık anlaşma sağlamıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; Her bir sezon için 2.500.000.-EUR garanti ücret ve 500.000.-EUR imza ücreti ödenecektir. Futbolcunun, 2025/2026 futbol sezonu tescil döneminde 5.000.000.-EUR, 2026/2027 futbol sezonunda 4.000.000.-EUR karşılığında serbest kalma hakkı bulunmaktadır. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %5'i oranında ödeme yapılacaktır."

Trabzonspor, Stefan Savici KAPa bildirdi Maaşı belli oldu

Tecrübeli savunma oyuncusu Stefan Savic, kariyeri boyunca 478 resmi maça çıktı. 10 kez rakip fileleri sarsan Savic, bunun yanında da 7 kez takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Haberin Devamı

Stefan Savic, kariyerinde Borca, Partizan, Manchester City, Fiorentina ve Atletico Madrid'de forma giydi.

SAVIC'İN İLK SÖZLERİ

İmza sonrası açıklamalarda bulunan Savic, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Benim buraya gelmemi çok isteyen ve bunun için fedakarlıklar yapan bir kulübe geldiğimin farkındayım. Trabzonspor benim için doğru bir kulüp. Çevreme de Trabzonspor'un benim için doğru yer olduğunu söyledim. Kafamda hiçbir şüphe olmadan buradayım. Bir an önce Trabzonspor forması ile sahaya çıkmayı ve takım arkadaşlarımla mücadele etmeyi istiyorum. Hepimiz adına başarılı bir sene olacağını umuyorum. Benim konuşma yerim sahanın içi. Artık sahanın içinde konuşma vakti. Sözlerimin bir kısmını da Atletico Madrid'e ayırmak istiyorum. Uzun yıllar boyunca formasını terlettiğim Atletico Madrid'e, Trabzonspor'a transferime izin verdiği için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ