Trabzonspor transferde bombayı patlattı! İmza an meselesi

Trabzonspor'dan savunmaya takviye... yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Bordo-Mavililer, defansını güçlendirmek için tecrübeli stopere 3 yıllık sözleşme teklif etti.

Trabzonspor transferde bombayı patlattı! İmza an meselesi

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen Trabzonspor Macaristan'da kamp yaparken bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Savunma hattını güçlendirmek isteyen Bordo-Mavililer önemli bir transferi bitirmek üzere…

Haberin Devamı

STEFAN SAVİC GÜNDEMDE

Önümüzdeki sezon Avrupa'da mücadele edecek olan Trabzonspor, savunma hattını güçlendirmek için rotasını İspanya'ya çevirdi. Bordo-Mavili ekip, Atletico Madrid'in tecrübeli stoperi Stefan Savic'i transfer etmek istiyor.

Trabzonspor transferde bombayı patlattı İmza an meselesi

3 YILLIK SÖZLEŞME MASADA!

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Trabzonspor Atletico Madrid'in 33 yaşındaki Karadağlı Stefan Savic'i kadrosuna katmanın hesabını yapıyor. Bordo-Mavililer'in Stefan Savic'e 3 yıllık sözleşme önerdiği iddia edilirken bu transferde yarın öenmli gelişmelerin yaşanacağı iddia edildi.

ATLETİCO MADRİD İZİN VERDİ

Bonservisi Atletico Madrid'de bulunan Savic için İspanyol kulübün Karadağlı stopere transfer görüşmesi yapmak için izin verdiği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Atletico Madrid formasıyla 33 maça çıkan Savic, gol katkısı yapamasa da özellikle hava toplarındaki üstün performansıyla dikkat çekti. Savic'in İspanyol ekibiyle olan sözleşmesi gelecek sezon sonunda sona eriyor.

Haberin Devamı

YORUM YAZ