MENÜ

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'dan öğrencilerine uyarı: Kupada bunu telafi edin

Ciddiyetsiz oyunu asla kabul etmeyeceğini belirten Trabzonspor’un hocası Abdullah Avcı, “Futbolda kaybetmek var. Ama mücadele etmemek olmaz. Hepimiz gereken dersi çıkartacağız ve hemen kupaya odaklanacağız. Çarşamba günü daha konsantre ve daha güçlü bir takım görmek istiyorum” ifadelerini kullandı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'dan öğrencilerine uyarı: Kupada bunu telafi edin

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Karadeniz derbisinde 3-1’lik skorla yenildikleri Samsunspor karşılaşması sonrası basın toplantısında net ifadeler kullanmış ve “Performansımızın çok altında kaldık. Hem bireysel performanslar anlamında hem de takım olarak kötüydük” demişti. Tecrübeli hocanın, soyunma odasında da sert bir konuşma yaptığı öğrenildi. Skordan ziyade futbol nedeniyle mutsuz olan Avcı’nın, “Kaybetmek bu işte var. Ama mücadele etmemek olmaz. Hepimiz gereken dersi çıkartacağız, neyi yanlış yaptık düşüneceğiz ve düzelteceğiz. Şimdi sırada kupa maçı var. Çok önemli. Çarşamba günü daha konsantre bir takım ve daha güçlü oyun görmek istiyorum. Kupada bunu telafi edin. Trabzonspor’a yakışan mücadeleyi gösterin. Bu oyun ciddiyetsizliği affetmez” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Kadroyu değiştirecek

Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında 10 kişi kalmasına rağmen Karagümrük’ü 3-2 mağlup eden Trabzonspor, çarşamba günü İstanbul’da da kazanıp adını finale yazdırmak istiyor. Beraberlik de Bordo-Mavililer’e yetiyor. Abdullah Avcı’nın kupada, son lig maçına göre kadroda önemli değişiklikler yapması da bekleniyor.

YORUM YAZ