Fenerbahçe'de 4 yıldız Galatasaray derbisinde yok!

Fenerbahçe'de Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak Galatasaray derbisi öncesi şok gelişmeler var. Sarı-Lacivertli ekibin 4 yıldızı, dev derbide sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesi şok gelişmeler var. Sarı-Lacivertli ekibin 4 yıldızı, dev derbide sahne alamayacaklar. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Galatasaray maçı hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla noktaladı.

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında 19 Mayıs Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Fenerbahçede 4 yıldız Galatasaray derbisinde yok

Fenerbahçe'de İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen idman; koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Ardından 3 gruba ayrılan futbolcular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürülen antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdirdi.

Fenerbahçe, Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamlayarak tesislerde kampa girdi. 

Haberin Devamı

4 YILDIZ DERBİDE YOK!

TRT Spor'un haberine göre, Fenerbahçe'de Galatasaray derbisinde Cengiz Ünder, Serdar Aziz, İrfan Can Kahveci ve İsmail Yüksek, Galatasaray maç kadrosuna alınmadı. 4 yıldız, dev maçta sahaya çıkamayacaklar.

Fenerbahçede 4 yıldız Galatasaray derbisinde yok

SON İDMANDA SAKATLANDI! 

Cengiz Ünder, yapılan son antrenmanda sakatlandı ve Galatasaray maçında formasından uzak kalacak. Cengiz'in sakat olan İrfan Can'ın yerine forma giymesi bekleniyordu. Sağ tarafta oynayan iki yıldızın da sakatlanmasının ardından İsmail Kartal'ın nasıl bir tercih yapacağı merak konusu oldu. 

YORUM YAZ