Trabzonspor, Taxiarchis Fountas ile yollarını ayırdı

Son dakika haberi: Trabzonspor, 28 yaşındaki Yunan hücumcu Taxiarchis Fountas ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyeceği belirtildi.​​​​​​​

Trabzonspor, Taxiarchis Fountas ile yollarını ayırdı

Trabzonspor'da bir yandan transfer çalışmaları devam ederken bir yandan da kadroda düşünülmeyen isimlerle yollar ayrılıyor. Geçtiğimiz günlerde Murat Cem Akpınar, Hakan Yeşil, Batuhan Kör gibi oyuncularının vedasını duyuran Fırtına, Taxiarchis Fountas ile de yollarını ayırdı.

Haberin Devamı

Tazminat ödenmeyecek

Bordo Mavililer, Abdullah Avcı'nın planlamasında yer almayan 28 yaşındaki Yunan forvetin sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiğini duyurdu. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyeceği kaydedildi.​​​​​​​

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz ile profesyonel futbolcumuz Taxiarchis Fountas arasındaki 16.08.2023 başlangıç ve 30.06.2025 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir." denildi.

Trabzonspor, Taxiarchis Fountas ile yollarını ayırdı

2023/24 sezonu yaz transfer döneminde bedelsiz olarak kadroya katılan Fountas, Trabzonspor formasıyla çıktığı 35 resmi maçta 6 gol, 2 asistle oynadı.

YORUM YAZ