Trabzonspor, Paul Onuachu transferinde ısrarcı!

Trabzonspor, Muhammed Cham transferinde olduğu gibi Southampton’ın da Paul Onuachu konusundaki direncinin kırılacağını düşünüyor. İngiltere’de transferin bitmesine 4 gün kalırken, Trabzonspor 2.01’lik forvet için sonuna kadar şartları zorluyor. Özellikle hafta sonuna doğru Premier Lig ekibinden olumlu geri dönüş bekleniyor.

Trabzonspor, Paul Onuachu transferinde ısrarcı!

Forvet transferinde artık son viraja girildi... Trabzonspor, bu kadar beklemişken Paul Onuachu’da taraftarına müjdeli haberi vermek istiyor. Southampton, aylardır 10 milyon Euro’da diretirken, Bordo-Mavililer bonuslarla 7 milyon Euro’ya çıkmıştı. Yönetim, 30 Ağustos’ta İngiltere başta olmak üzere pek çok Avrupa ülkesinde transfer dönemi sona ereceği için geçen sezonki gibi Onuahcu transferinde mutlu sona ulaşacağını düşünüyor. 4 gün kala 2.01’lik santrfor için şartları zorlayan Trabzonspor, özellikle hafta sonuna doğru Premier Lig ekibinden olumlu geri dönüş bekliyor.

Haberin Devamı

Trabzonspor, Paul Onuachu transferinde ısrarcı

Southampton’ın 2. etap kampına katılan Paul Onuachu, transferin gerçekleşmesi halinde fizik olarak hazır bir şekilde Trabzonspor’a gelecek.

Kadroya bile yazmadılar

Southampton’a bu 4 günlük periyotta sürpriz bir teklif gelmezse, masada en güçlü aday olarak Trabzonspor kalacak. İngiliz ekibi, ligde Onuachu’ya 1 dakika bile şans vermezken, kulübün internet sitesindeki geniş kadroda dahi Nijeryalı yıldızın ismi yer almıyor. Fırtına, Cham transferinde olduğu gibi Onuachu’da da ısrarlı bekleyişinin sonuç vereceğini düşünüyor.

Burnley ile çifte pazarlık

Trabzonspor’un İngiltere pazarında Southampton gibi yakın temasta olduğu diğer kulüp Burnley... Championship’e düşen Ada temsilcisinden, kaptan Josh Brownhill’in yanı sıra Wout Weghorst gündemde. Orta sahanın merkezinde ofansif pozisyonda görev yapan Brownhill’i satmaya sıcak bakan Burnley, Weghorst’u da kadroda tutmayacak.

Haberin Devamı

Trabzonspor, Paul Onuachu transferinde ısrarcı

Weghorst’un ayrılığını açıkladı

Geçtiğimiz günlerde Burnley’nin hocası Scott Parker, Hollandalı santrforun takımdan ayrılacağını açıklamıştı. Yönetim, her iki futbolcu konusunda pazarlıkları sürdürüyor. Onuachu forvette 1 numaralı hedef olsa da Weghorst’la da yoğun şekilde görüşmeler sürüyor.

YORUM YAZ