Trabzonspor gözünü Portekizli yıldız futbolcuya dikti! Meunier'in flaş ayrılığı sonrası bomba iddia

Meunier’in flaş ayrılığı sonrası sağ bek transferi için hemen düğmeye basan Bordo-Mavililer, Portekizli yıldız futbolcu için kısa zamanda ciddi mesafe katetti. 23 yaşındaki oyuncu, scout ekibinin yönetime sunduğu 1 numaralı isim olurken; görüşmeler olumlu şekilde ilerlediği öğrenildi.

Trabzonspor gözünü Portekizli yıldız futbolcuya dikti! Meunier'in flaş ayrılığı sonrası bomba iddia

18 Temmuz’da takıma katılması beklenirken, önceki gece 23.54’te kulübe mail atan ve sözleşmesini feshettiğini bildiren Meunier’in yerine Trabzonspor aradığı sağ beki Portekiz’de buldu.

Haberin Devamı

MEUNİER ÇARK ETTİ

Kontratındaki serbest kalır maddesini, kulüp teklifi göstermeden direkt fesheden Thomas Meunier konusunda Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, avukatlara talimat vermişti. Konuyla ilgili dava sürecini başlatan ve UEFA ile görüşen Bordo-Mavililer, Meunier’in görüşme halinde olduğu Lille’e de dava açmaya karar vermişti. Hukuki belirsizlik nedeniyle Meunier için planladığı sağlık kontrolünü iptal eden Fransız ekibi, Trabzonspor’la iletişime geçebilmiş değil. Meunier’in ise menajeri aracılığıyla geri adım attığı ve kulübe haber gönderdiği belirtilse de Bordo-Mavililer kesinlikle geri adım atmayacak.

Trabzonspor gözünü Portekizli yıldız futbolcuya dikti Meunierin flaş ayrılığı sonrası bomba iddia

KOURBELİS DE TAKIMDAN GİTTİ

Yabancı kontenjanını boşaltmak için yoğun uğraş veren Trabzonspor’da, Lahtimi’nin ardından dün de Kourbelis’in kontratı feshedildi. Kulüpten yapılan açıklamada; Yunan yıldızın sözleşmesinin karşılıklı anlaşmaya sonlandırıldığı ve tecrübeli orta sahaya herhangi bir fesih tazminatının ödenmeyeceği belirtildi. Meunier’in de ayrılmasının ardından mevcut yabancı sayısı 14’e düştü. Yönetim, Maxi Gomez ve Joaquin Fernandez’le de yolları ayıracak. Ayrıca Teklic’in başka bir takıma kiralanması bekleniyor.

Haberin Devamı

PEDRO MALHEİRO LİSTEYE GİRDİ

Geçtiğimiz sezonun devre arasında da gündeme gelen Pedro Malheiro için hemen görüşmeler başlatılırken, kısa zamanda hem oyuncu hem kulübüyle alakalı ciddi mesafe katedildi. Boavista ile 1 yıl kontratı kalan Pedro, uzun zamandır Trabzonspor’un scout ekibinin takibindeydi. İzleme heyetinin yönetime sunduğu 1 numaralı sağ bek olan 23 yaşındaki yıldız için görüşmeler hızlı şekilde ilerliyor. Karadeniz ekibi, 2-3 gün içinde bu transferi bitirmeyi ve oyuncuyu bir an önce takıma kazandırmayı hedefliyor.

Trabzonspor gözünü Portekizli yıldız futbolcuya dikti Meunierin flaş ayrılığı sonrası bomba iddia

BİR DE YERLİ ALINACAK

Meunier’in ayrılığı sonrası sağ bekte alternatifsiz kalan Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, Serkan Asan’ın kamp performansından memnun kalmamış ve buraya yerli bir oyuncu daha istemişti. Mustafa Eskihellaç ve Bünyamin Balcı’nın yanı sıra genç 2 adayın daha olduğu öğrenildi. Yönetim, 25 Temmuz’daki Avrupa Ligi 2. ön eleme maçına mutlaka Pedro ile çıkmak istiyor.

YORUM YAZ