Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı! Erden Timur anlaşmıştı, Fenerbahçe alıyor

Takımın başına Jose Mourinho'yu getiren ve önemli transferlere imza atmaya hazırlanan Fenerbahçe'nin yıldız bir isimde sona yaklaştığı iddia edildi.

Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı! Erden Timur anlaşmıştı, Fenerbahçe alıyor

Yeni sezon için ilk olarak Jose Mourinho ile anlaşan Fenerbahçe, transfer döneminde Levent Mercan, Çağlar, Cenk, Oğuz Aydın ve son olarak Saint Maximin'i kadrosuna katmıştı. Sarı-Lacivertliler'in önemli bir transferi daha bitirmek üzere olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Manchester United'ın yıldızı ile anlaşmak üzere!

TRT Spor'dan Barış Yurdseven'in haberine göre; Fenerbahçe, son olarak Manchester United forması giyen Sofyan Amrabat ile anlaşma aşamasına geldi.

Fenerbahçe'den Oğuz Aydın göndermesi! Florya detayı

Erden Timur Galatasaray için anlaştı iddiası!

Geçtiğimiz günlerde futbol yorumcusu Uğur Karakullukçu; kendi YouTube kanalında yaptığı programda eski Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur'un Faslı oyuncunun transferi için takımıyla 6 milyon Euro'ya anlaşmaya vardığı, Dursun Özbek yönetiminin ise transferi veto ettiğini iddia etti.

Kiralık anlaşması bitti! Takımına geri döndü...

Geçtiğimiz sezonun başında İtalya Serie A ekibi Fiorentina'dan Manchester United'a 9 milyon Euro karşılığında kiralık olarak katılan Faslı orta saha, sezonun tamamlanması ile takımına dönmüştü.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Galatasaraya transfer çalımı Erden Timur anlaşmıştı, Fenerbahçe alıyor

Eski Galatasaraylı yıldızın kardeşi...

27 yaşındaki Sofyan Amrabat'ın abisi Nordin Amrabat, daha önce Süper Lig'de Kayserispor ve Galatasaray formalarını terletmişti.

Fenerbahçe 4 transferi tamamladı

Fenerbahçe şimdiye kadar; Fatih Karagümrük'ten Levent Mercan,  Alanyaspor'dan Oğuz Aydın, Beşiktaş'tan Cenk Tosun ve Al Ahli forması giyen Allan Saint Maximin'in transferlerini bitirdi.

YORUM YAZ