Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: 'Ali Koç'u arayacağım, hakemler operasyon çekiyor!'

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında iç sahada Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesine sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç'u arayacağını açıkladı. İşte detaylar...

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: 'Ali Koç'u arayacağım, hakemler operasyon çekiyor!'

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, gündeme dair açıklamalarda bulundu. 3 Kasım'da oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili konuşan Doğan, "Fenerbahçe ile oynayacağımız maç öncesinde rakip yönetimi Trabzon’da ağırlayacağız. Ali Koç'u arayacağım. Trabzonspor’un misafirperverliğini her zaman gösterdik, bu maç da dostluk içinde geçsin istiyoruz. Taraftarımız tribünde takımına destek olurken, biz de sahada Trabzonspor’a yakışır şekilde mücadele edeceğiz ve güzel bir galibiyet alacağız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'TRANSFER PLANLAMASINI HOCAYA GÖRE YAPIYORUZ'

Devre arası transfer dönemiyle ilgili de konuşan Ertuğrul Doğan, "Şenol hocamızla yeni bir döneme başladık. Takımımız yavaş yavaş kendine geliyor. Onun tecrübesi ve azmiyle Trabzonspor’u hak ettiği yere taşıyacağına inanıyoruz. Devre arası transfer dönemi için çalışmalara başladık ve hocamızın ihtiyaç duyduğu pozisyonlara göre planlama yapıyoruz. Genç oyuncularımızla ilgili de hocamız çok olumlu düşünüyor" diye konuştu.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Ali Koçu arayacağım, hakemler operasyon çekiyor

'HAKEMLER BİZE 9 HAFTADIR OPERASYON ÇEKİYOR'

Trabzonspor'un son dönemde hakem kararlarından mağduriyet yaşadığını ifade eden bordo-mavili kulübün başkanı, ""Son 9 haftadır hakem kararları yüzünden mağdur olduğumuzu düşünüyorum. Bu durumu eleştiri olarak görmüyorum, aksine 9 hafadır hakemler bize operasyon çekiyor. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ile bu konuyu paylaştım. Trabzonspor camiası, bu adaletsizlikler yüzünden gergin durumda. Hakem kararlarının sahada adil olması için herkes dikkatli olmalı" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

'KASAYA 250 MİLYON EURO KOYDUK'

Son olarak kulübün mali yapısıyla ilgili bilgi veren Doğan, sözlerini şöyle konuştu: "250 milyon euroya yakın bir parayı kulübün kasasına koyduk. Bu miktarın yüzde 90’ını geri dönüşü olmayacak şekilde kullandık, yani karşılıksız bir destek sağladık. Eğer istersem bu paranın yüzde 10’unu bile harcamadım, yani harcama kabiliyetim var ama doğru olanı yaparak kulübün borçlarını kapattık. Bu parayla transfer de yapabilirdim, ancak önceliğimiz finansal sürdürülebilirlik.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Ali Koçu arayacağım, hakemler operasyon çekiyor

'70 MİLYON ÖDEME VAR'

Taraftar, başka kulüplerin yaptığı transferleri görüyor ve aynılarını bekliyor. Borç kapatmak yerine 20 milyona başka bir oyuncu alabilirdim. Ancak biz, kulübümüzü daha sağlıklı bir mali yapıya kavuşturmak için çalışıyoruz. Bankalar Birliği'nden çıktık iyi yaptık. İşimiz zor sıkıntılı stresli bundan sonra da sıkıntılı günler yaşayacağız. Sezon sonuna kadar 70 milyon ödeme var. Şu an itibariyle hiçbir oyuncuya 1 TL borcumuz yok."

YORUM YAZ