Okan Buruk'tan ameliyat sonrası ilk açıklama! Galatasaray'da son dakika gelişmesi...

Apandisit ameliyatı geçiren Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, taburcu oldu. Tecrübeli teknik adam, taburcu olduktan sonra ilk açıklamasını da yaptı. İşte detaylar...

UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında İsveç ekibi Elfsborg'u 4-3 mağlup eden ve Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, dün acil bir şekilde apandisit ameliyatına alınmıştı. Tecrübeli teknik direktör, bugün hastaneden taburcu oldu.

Haberin Devamı

'İYİYİM, İŞİMİZİN BAŞINDAYIZ'

Hastane çıkışında gazetecilere konuşan Okan Buruk, Galatasaraylı taraftarların yüreğine su serpti. Her şeyin yolunda olduğunu vurgulayan tecrübeli hoca, "Her şey yolunda. İşimizin başındayız. İyiyim" sözlerini sarf etti. Okan Buruk'a hastane çıkışında Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Abdullah Kavukçu eşlik etti. Buruk, Süper Lig'in 10'uncu haftasında 28 Ekim Pazartesi günü oynanacak Beşiktaş derbisinde de takımının başında yer alacağını aktardı. Öte yandan Okan Buruk, yarın derbi öncesindeki son antrenmanda da takımının başında yer alacak.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Galatasaray, dün akşam saatlerinde Buruk'un sağlık durumuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı: "Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Okan Buruk, bugün öğle saatlerinde ani gelişen apandisit rahatsızlığı sebebiyle başarılı bir operasyon geçirmiştir. Teknik Direktörümüz Okan Buruk’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ederiz."

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Öte yandan Beşiktaş, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk için geçmiş olsun mesajı yayınladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü Teknik Direktörü Okan Buruk’un apandisit rahatsızlığı sebebiyle başarılı bir ameliyat geçirdiğini öğrendik. Okan Buruk’un en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni eder, Galatasaray Spor Kulübü camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz" denildi. Ayrıca TFF'den de Buruk için geçmiş olsun mesajı yayınlandı.

YORUM YAZ