Sebastian Larsson bombası

50. yıla iddialı bir kadroyla girmek isteyen Trabzonspor, İsveçli Sebastian Larsson’u gündemine koydu. Bonservisi elinde olan 32 yaşındaki futbolcu için girişimlerini hızlandıran Fırtına, Maxim Choupo-Moting’i ise beklemeye aldı.

Sebastian Larsson bombası

Önümüzdeki sezon 50. yılını kutlayacak olan Trabzonspor, şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına devam ediyor. Bordo-Mavili ekibin orta sahaya yapacağı takviye için adı geçen son isim Sunderland’in İsveçli futbolcusu Sebastian Larsson...

İsveç basınında çıkan haberlere göre Fırtına, bonservisi elinde bulunan 32 yaşındaki Larsson için oyuncunun menaceri ile temasa geçti. Şu an milli takıma odaklandığı ve transfer görüşmeleri hakkında bir bilgisi olmadığını söyleyen tecrübeli futbolcu konu ile ilgili yorum yapmaktan kaçınsa da, futbolcunun menaceri Larsson’a Türkiye’den ilgili olduğunu doğruladı.

Tarafların, İsveç’in Norveç ile oynayacağı hazırlık maçı sonrasında bir araya gelerek şartları konuşması bekleniyor. Orta sahanın ortası ve her iki kanadında oynayabilen Larsson, geçen sezon Surderland’de 1 gol ve 1 asist ile oynarken, Premier Lig’de daha önce Arsenal ve Birmingham City formalarını da giymişti.

Choupo-Moting için bekleme kararı

Bordo-Mavililer, transfer görüşmelerinde bulunduğu Maxim Choupo-Moting için ise bekleme kararı aldı. Bonservisi elinde bulunan Kamerunlu futbolcu ile anlaşan Trabzon, oyuncuya gelen teklifler arasındaki en yüksek garanti ücreti verse de, teknik direktör Ersun Yanal oyuncu hakkında nihai karar için yönetimden süre istedi.


Kamil Ahmet Çörekçi bitmek üzere

Haberin Devamı
YORUM YAZ