MENÜ

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan taraftarlara transfer müjdesi: Canlı yayında açıkladı

Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan ile Teknik Direktör Abdullah Avcı, basın toplantısı gerçekleştirdi. Doğan ve Avcı gelecek planlarından ve transfer çalışmalarından bahsetti. İşte detaylar...

AVCI'DAN AHMETCAN ÖRNEĞİ

Abdullah Avcı: "Ahmetcan Kaplan'ı tanımıyordum. Bu kim dedim, altyapıdan dediler. Buranın yüzü olması lazım dedim, görüntüsü profili. Ahmetcan'a formayı ben vermedim, o aldı. Şampiyon takımda 18 maç oynadı. 9.5 milyon euro'ya Ajax'a gitti, Avrupa'nın en iyi akademisine sahip takımı Trabzonspor akademisinden oyuncu aldı."

MENDY İÇİN TEKLİF VAR MI?

Ertuğrul Doğan: "Batista Mendy için resmi bir teklif yok onu satmak gibi bir niyetimiz de yok. Başka oyunculara gelen teklifler var fakat bunlar yıllar sonunda hocamızla oturup konuşacağımız konular."

"TRANSFER İÇİN GÖRÜŞÜYORUZ"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: "Yoğun maçlara hazırlanırken, bir yandan yoğun bir şekilde transfer çalışmaları yapıyoruz. Whatsapp'tan, facetime'dan görüntülü görüşmeler yapıyoruz. Amacımız Trabzonspor'u anlatmak. Avrupa'daki herkes Trabzonspor'u çok iyi biliyor. Hedeflerimizi, organizasyonumuzu anlatıyoruz. Çok net geri bildirimler alıyoruz. Tecrübeli, genç, yatırım transferler olacak. Oyun felsefesi oturuyor. Daha hızlı ve agresif takım oluşturmaya çalışıyoruz."

Haberin Devamı
'BORCU KAPATMAYA TALİBİM'

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: "1 yıl, 1 aydır başkanım. Ödenen para bu süreçte 140 milyon Euro'yu buldu. Buna rağmen borcumuz 4 milyar seviyesinde. Ya bunlar ödenemeseydi ne olacaktı? Trabzonspor camiasının bunlara hazır olması lazım. Ekonomik sorunlardan bir şekilde çıkmamız lazım.

Zamana, desteğe iyi ihtiyacımız var. Benim maddi desteğe ihtiyacım yok, Trabzonspor camiası manevi destek vermeli. Tabii ki transfer konuşacağız. Bu bir şov oyunu. Ben bu borcu kapatmaya talibim. Ben bu borcu kapatabilirsem çocuklarıma büyük bir gururla 'başka bir şey başardım' diyebilirim."

DOĞAN'DAN TRANSFER MÜJDESİ

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: "Anlaştığımız oyuncular var. Taraftarlarımıza şampiyonluk sevincini tekrar yaşatmak istiyoruz."

'TRABZONSPOR DÜNYA MARKASI OLUR'

Abdullah Avcı: "Başkanım, biz aslında 3 seneyi bitirdik. Finansal durumla başkan ilgileniyor. Ben de teknik tarafıyla ilgileniyorum. Trabzonspor'un sürdürülebilir başarılı olması lazım finansal ve teknik olarak bir dünya markası olabilir nitelikte. Bu coğrafyaya doğru yatırımlar yapılması gerekiyor. Biz 2.5 senedir akademisiyle, yukarısıyla çalışmalar yapıyoruz. Trabzonspor her zaman yarışmak durumundadır. Bunu yapmak için teknik ve finansal olarak yoğun bir çaba içerisindeyiz. Başkanın bana koşulsuz desteği, yarattığı ortam Trabzonspor için daha fazla yaratmayı sağlıyor."

Haberin Devamı
'BOĞAZA BAYRAK GELENEK OLMALI'

Ertuğrul Doğan: "Trabzonspor camiası bir arada olduğu müddetçe aşamayacağı hiçbir engel yok. Trabzonspor, şampiyonlukları gelenek haline getirmek istiyorsa her zaman bir arada olmak zorunda. Hocamızla olan birlikteliğimiz gibi camiamız bir olmalı. Eski yöneticileriyle, başkanlarıyla bir olmak zorunda. Ancak, bu şekilde şampiyonlukları gelenek haline getirebiliriz. Trabzonspor camiasının boğaza bayrak asmayı sürekli hale getirmesi lazım. Bunun için de birlikte olması lazım."

DOĞAN VE AVCI'DAN AÇIKLAMALAR

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile Teknik Direktörü Abdullah Avcı, açıklamalarda bulunuyor. Sözü ilk olarak Başkan Doğan aldı:

""Bugün 30 Nisan 2024. Sekizinci şampiyonluğumuzun yıl dönümü."

YORUM YAZ