Merih Demiral'dan Fenerbahçe paylaşımı: Hayatım boyunca saklayacağım

Fenerbahçe altyapısından yetişen ve kariyerini Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ahli'de sürdüren milli futbolcu Merih Demiral, sosyal medyadan sarı-lacivertli ekip hakkında bir paylaşım yaptı.

Merih Demiral'dan Fenerbahçe paylaşımı: Hayatım boyunca saklayacağım

Fenerbahçe altyapısından yetişen milli futbolcu Merih Demiral, kariyerini Suudi Arabistan'da sürdürüyor. Al Ahli'de forma giyen tecrübeli oyuncu, eski takımı Fenerbahçe hakkında bir paylaşım yaptı.

Haberin Devamı

KARİYERİ

Fenerbahçe altyapsında yetişen Merih Demiral, daha sonra Alcanenense, Sporting, Alanyaspor, Sassuolo, Juventus, Atalanta ve son olarak Al Ahli formaları giydi.

FENERBAHÇE PAYLAŞIMI

26 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe'den kendisine gönderilen formayı sosyal medyadan paylaştı. Merih Demiral paylaştığı fotoğrafa şu ifadeleri ekledi:

"Beni çok mutlu eden bu değerli hediyenizi hayatım boyunca saklayacağım çok teşekkür ederim.

Her zaman kalbimin en özel yerinde. İyi ki ! Fenerbahçe"

Merih Demiraldan Fenerbahçe paylaşımı: Hayatım boyunca saklayacağım

SÖZLERİ GÜNDEM OLMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Merih Demiral, "Fenerbahçe benim içimde her zaman bir yara. Çünkü hem Fenerbahçe benden yararlanamadı hem de ben Fenerbahçe'den yararlanamadım. O zamanlar benim çok büyük hayallerim vardı. Şükrü Saraçoğlu'nda oynamak istiyordum. Böyle bir karar almak zorunda kaldım. Bu benim için çok iyi bir karar oldu, kendime Portekiz'de çok şey kattım. Her Türk gencinin hayallerinden birini gerçekleştirdim. Ama Fenerbahçe kalbimde çok büyük yara. O süreç kimsenin istediği gibi olmadı. Bazı şahıslar buna engel oldu. Ayrılmamla ilgili Fenerbahçe ile bir süreç yoktu, şahıslarla ilgili bir süreç vardı. Çünkü o zaman ki şahıslar çok büyük etken oldu. Değişik şeyler yaptılar. Çok da konuşmamak lazım. Siz anladınız... " demişti.

Merih Demiral: Her Türk futbolcu milli takımın içinde bulunmak ister
YORUM YAZ