Ertuğrul Doğan transfer müjdesini verdi! 'Tek tek açıklayacağız'

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, beklenen transferlerle ilgili müjdeyi verdi.

Ertuğrul Doğan transfer müjdesini verdi! 'Tek tek açıklayacağız'

Ankara’daki TFF Seçimi’ne katılan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, burada transferle ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Haftalardır hatta aylardır görüştükleri Onuachu ve Muhammed Cham konusunda artık son noktaya geldiklerini belirten Doğan, “Onuachu için Southampton kapıyı 15 milyon Euro’dan açmıştı. 10 milyona kadar indi. Biz de fiyat artırdık. Cham için de aynı durum söz konusu. Onlar indirime gitti, biz biraz daha çıktık. İki oyuncunun da geleceğini düşünüyoruz” dedi. Başkan “Tek hedef zirvede olan bir Trabzonspor. Yeni sezonda heyecan veren bir Trabzonspor’u izleteceğiz. 6 transfer yaptık. 5-6 tane daha yapacağız. Yarından itibaren transferlerimizi tek tek açıklayacağız” ifadelerini kullandı.

Ertuğrul Doğan'dan yeni dönem vurgusu!

‘Bir daha forma giyemez!’

Takımdan ayrılan Meunier’le ilgili konuşan Doğan “Meunier ilk geldiğinde bazı sıkıntılarını anlattı. Ailesi ile alakalı özel bir durumdu, sağlıkla ilgili ve o maddeyi koyduk. Bize bilgi vermesi gerekiyordu. Kendisi ile lig bitince konuştuk ve bize kalacağını söyledi yazılı olarak. Olaydan bir gün öncesine kadar hocamızla oyun planını konuştu. Sonra bize mail attı ve ayrıldığını söyledi. Bu bir yanlıştır, bunun üzerine gideceğiz ve tüm davaları açtık. Alacak kulüp sağlık kontrolünü iptal etti ve bize ulaşmaya çalıştı. Ama bir daha Meunier bu formayı giyemez.” dedi.

Haberin Devamı

Ertuğrul Doğan transfer müjdesini verdi Tek tek açıklayacağız

‘1-2 güne sağ bek gelecek’

Sağ bek transferinde mutlu sona yakın olduklarını vurgulayan Trabzonspor’un patronu “Sağ bekte bizim B planımız hazırdı ve hemen harekete geçtik. Bir iki gün içerisinde yeni sağ bekimiz gelecek. Tek düşüncemiz taraftarı mutlu eden, sahada dik duran, mücadele eden bir takım oluşturmak. Taraftarımız merak etmesin. Trabzonspor zirve mücadelesi verecektir.” diye konuştu.

‘Samsunspor rakibimiz değil’

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın “Trabzon ile aramızda sorun var. Bu nedenle TFF seçimlerinde Trabzonlu adaya (İbrahim Hacıosmanoğlu) oy vermeyiz” şeklindeki sözlerine de cevap veren Başkan Doğan “Söylemlerde daha dikkatli olunmasında fayda var. Trabzonspor, dünyanın en büyük şehir takımı. 4 büyük arasında bir rekabet var ama Samsunspor ile bizim aramızda böyle bir rekabet yok. Samsunspor’u biz rakip olarak görmüyoruz” dedi.

Haberin Devamı

 

Pedro Malheiro bitti bitiyor

Trabzonspor, Meunier’in takımdan ayrılması sonrası sağ bek transferinde çok hızlı davrandı. Bordo-Mavililer, scout ekibinin sunduğu listede 1 numarada yer alan Pedro Malheiro’yu kadrosuna katıyor. Devre arasında da gündeme gelen 23 yaşındaki oyuncu için Boavista Kulübü’yle yapılan görüşmelerde önemli mesafe kaydedildi. Pedro’nun ise 4 yıllık kontrat teklifini kabul ettiği ve rakam dahil olmak üzere tüm detaylarda anlaşma sağlandığı öğrenildi. Başkan Ertuğrul Doğan da “1-2 gün içinde sağ beki getireceğiz” derken, artık geri sayıma geçildi.

YORUM YAZ