Abdullah Avcı'nın gözü Stefan Savic'te! Aranan lider stoper

Atletico Madrid’in 33 yaşındaki yıldız stoperi, tekrar Trabzonspor’un gündemine girdi. Bordo-Mavililer, Stefan Savic’e 2 artı 1 yıllık kontrat teklif etti. Karadağlı oyuncunun da daha önce istediği ücreti aşağı çektiği öğrenilirken, kısa zamanda bu transfer netlik kazanacak.

Abdullah Avcı'nın gözü Stefan Savic'te! Aranan lider stoper

Bordo-Mavililer’de en önemli eksiklik savunmanın merkezinde yaşanıyor. Buraya beklenen takviyeyi henüz yapamayan Trabzonspor’da, çalışmalar hız kazandı.

Haberin Devamı

GÖZLER SAVİC'E DÖNDÜ

Listenin tepesindeki Gigot’tan hâlâ olumlu geri dönüş alamayan Fırtına’da, Vavro, Gravillon, Kipre gibi adaylar için temaslar kurulmuştu. Gündemdeki bir diğer oyuncu; Stefan Savic.

MENAJERİ TRABZON'LA TEMAS KURDU

Transfer dönemi daha başlamadan Trabzonspor’un görüştüğü Savic, yüksek maaş talebinde bulunmuş ve Türkiye opsiyonuna da pek sıcak bakmamıştı. Fakat aradan geçen süreçte Karadağlı futbolcunun menajerinin yeniden Trabzonspor’la temas kurduğu öğrenildi. Atletico Madrid’in yeni sezon planlamasında yer almayan Savic, buna rağmen İspanyol ekibiyle yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Ertuğrul Doğan'dan yeni dönem vurgusu!

ARANAN LİDER STOPER

Savic’in bir kulüple anlaşması halinde 1 yıllık kontratının feshi için kolaylık sağlayacağını belirten Atletico Madrid, oyuncu tarafından haber bekliyor. Trabzonspor’un Savic’e 2 artı 1 senelik sözleşme teklifinde bulunduğu ve rakam konusunda da 33 yaşındaki stoperin indirime gittiği belirtildi. Kısa zamanda bu transferin olumlu veya olumsuz netleşeceği öğrenilirken, teknik direktör Abdullah Avcı’nın da lider stoper olarak Savic’in gelmesine çok sıcak baktığı biliniyor.

Haberin Devamı

Abdullah Avcının gözü Stefan Savicte Aranan lider stoper

İki yabancı daha gidiyor

Meunier sonrası Lahtimi ve Kourbelis ile yollarını ayıran Trabzonspor’da mevcut yabancı sayısı 14’e düşmüştü. Kontenjanda yer açmak için çaba gösteren Trabzonspor Yönetimi, kısa zamanda Joaquin Fernandez’in de kontratını fesh etmeye hazırlanıyor. Ayrıca Teklic’in kiralık olarak gitmesi kesin gibi. Bu ikilinin ardından alacaklarının tamamını talep eden Maxi Gomez gönderilecek. Ayrıca hazırlık maçlarında forma şansı bulamayan Fountas’ın da gitmesi bekleniyor.

YORUM YAZ