Sivasspor'da Rey Manaj gelişmesi! Takıma geri dönüyor...

Sivasspor’un geçen sezona damga vuran Arnavut golcüsü için rekor bir satış beklentisi vardı. Ancak şu ana kadar gelen teklifler Yiğidolar’ı tatmin etmedi. Manaj, 21 Temmuz’da kampa katılmak üzere Sivas’a geri dönüyor.

Sivasspor'da Rey Manaj gelişmesi! Takıma geri dönüyor...

Icardi ve Dzeko’nun ardından geride kalan sezonun en dikkat çeken performansına imza atan Rey Manaj, transfer döneminin de gözde ismiydi. İsmi yurt içi ve yurt dışından olmak üzere birçok takımla anılan Arnavut golcü, ülkesiyle EURO 24’te de boy gösterdi.

Haberin Devamı

Sezonun tamamlanmasıyla satışına kesin gözle bakılmasından dolayı taraftara veda eden başarılı oyuncu da süreç beklendiği gibi ilerlemedi. Rey Manaj’ın bonservis bedelini 15 milyon Euro olarak belirleyen Sivasspor’a ulaşan rakamlar beklentinin çok altında kaldı. Bu nedenle Yiğidolar, satışı istenen rakam gelene kadar transferi askıya aldı.

2 YIL DAHA KONTRATI VAR

Oyuncuya kampa katılma çağrısı yapıldı. EURO 24 sonrasında ailesiyle tatile çıkan Manaj, 21 Temmuz’da Sivasspor’un devam eden yeni sezon hazırlıklarına katılacak. Yıldız ismin Kırmızı-Beyazlı kulüple 2 yıl daha kontratı bulunuyor.

YORUM YAZ