SON DAKİKA: Toni Kroos, futbolu bırakıyor! Real Madrid'in yıldızı resmen açıkladı...

Real Madrid'in 34 yaşındaki orta saha oyuncusu Toni Kroos, haziran ayında başlayacak olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardından futbolu bırakacağını açıkladı. Alman yıldızın ani emeklilik kararı, futbol dünyasında şaşkınlıkla karşılandı. İşte detaylar...

Real Madrid'in orta saha oyuncusu Toni Kroos, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardından futbolu bırakacağını duyurdu. Yıldız futbolcu yaptığı açıklamada, "Avrupa Şampiyonası sonrasında futbolculuk kariyerimi noktalayacağım. Her zaman söyledim, Real Madrid son kulübüm olacak" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

REAL MADRİD DE DUYURDU

Öte yandan Real Madrid'den de Toni Kroos'un futbolu bırakacağına dair resmî bildiri geldi. Kulüpten yapılan açıklamada Kroos'un kazandığı kupalar sıralanırken şu ifadelere yer verildi: "Real Madrid, Toni Kroos'un EURO 2024'ten sonra profesyonel futbolculuk kariyerini sonlandırmaya karar verdiğini duyurdu. Real Madrid, kulüp tarihinin bir parçası olan ve kulübümüzün ve dünya futbolunun en büyük efsanelerinden biri olan Toni Kroos'a minnettarlığını ve sevgisini ifade etmek ister.

SON DAKİKA: Toni Kroos, futbolu bırakıyor Real Madridin yıldızı resmen açıkladı...

MUHTEŞEM KARİYER

Toni Kroos 2014 yılında kulübümüze geldi ve 122 yıllık Real Madrid tarihinin en başarılı dönemlerinden birinde önemli bir oyuncu oldu. Formamızı ve armamızı temsil ettiği 10 sezon boyunca bugüne kadar 463 maçta 22 şampiyonluk kazandı: 4 Avrupa Kupası, 5 Dünya Kulüpler Kupası, 4 Avrupa Süper Kupası, 4 Lig, 1 Copa del Rey ve 4 İspanya Süper Kupası.

Haberin Devamı

INSTAGRAM'DAN DUYURDU!

2014 DÜNYA KUPASINI DA KAZANMIŞTI

Real Madrid ile kazandığı şampiyonlukların yanı sıra Toni Kroos, Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nda Almanya ile Dünya Kupası'nı kazandı. Kroos ayrıca Bayern Münih ile 1 Avrupa Kupası, 1 Dünya Kulüpler Kupası, 1 Avrupa Süper Kupası, 3 Bundesliga, 3 Almanya Kupası ve 2 Almanya Süper Kupası kazandı."

 

YORUM YAZ