SON DAKİKA: Yunus Akgün'den 'veda' mesajı! Galatasaray'ın yıldızı Instagram'dan duyurdu...

Bu sezon İngiltere Championship kulübü Leicester City ile Premier Lig'e yükselme başarısı gösteren Yunus Akgün, kiralık olarak formasını giydiği takımdan ayrıldığını duyurdu. Bonservisi Galatasaray'da olan 23 yaşındaki kanat oyuncusu, sarı-kırmızılı takıma geri dönüyor.

SON DAKİKA: Yunus Akgün'den 'veda' mesajı! Galatasaray'ın yıldızı Instagram'dan duyurdu...

2023'ün yazında Galatasaray'dan İngiltere Championship kulübüne kiralık olarak imza atan Yunus Akgün, bir sezon formasını giydiği İngiliz ekibinden ayrıldı. 23 yaşındaki kanat oyuncusu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Leicester City'den ayrıldığını duyurdu.

Haberin Devamı

'TARİHİN BİR PARÇASI OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM'

Instagram'dan veda mesajı gönderen Yunus Akgün, "Sevgili taraftarlarım, bana inandığınız için, 90 dakika boyunca bana rehberlik ettiğiniz için, enerjim olduğunuz için teşekkür ederim... Size duyduğum, saygıdan başka bir şey yok. Kulüpteki herkese, antrenörlerime, takım arkadaşlarıma, doktorlarıma, sonuna kadar bana yardım ettikleri, beni zorladıkları ve daha iyi bir oyuncu olmamı sağladıkları için teşekkür ederim. Tarihin bir parçası olduğum için mutluyum... Yeni sezonun başarılı geçmesini dilerim" ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA: Yunus Akgünden veda mesajı Galatasarayın yıldızı Instagramdan duyurdu...

6 GOLE KATKI SAĞLADI

Yunus Akgün, bu sezon Leicester City formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 34 maça çıktı. Yıldız futbolcu, söz konusu 34 karşılaşmada iki gol atarak dört asist yaptı ve toplamda altı gole direkt katkı sağladı.

Haberin Devamı
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

YUNUS AKGÜN (@yunusakgun17)'in paylaştığı bir gönderi

23 yaşındaki kanat oyuncusunun Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Transfermarkt verilerine göre Yunus Akgün'ün güncel piyasa değeri ise 5 milyon euro.

YORUM YAZ