Lionel Messi'den Real Madrid itirafı! Sağ gösterip sol vurdu

Barcelona'da efsaneleşen Arjantinli süper yıldız Lionel Messi sonrası Paris Saint-Germain'in ardından da Inter Miami'nin yolunu tutmuştu. Katar'da başarılarına bir de dünya kupasını ekleyen Messi, verdiği bir röportajda Real Madrid hakkında flaş bir itirafta bulundu.

Lionel Messi'den Real Madrid itirafı! Sağ gösterip sol vurdu

Futbolun yaşayan efsanelerinden biri olan Lionel Messi, verdiği röportada çarpıcı açıklamalarda bulundu. Arjantin ile dünya şampiyonu olduğunda içinin rahatladığını belirtten Messi "Aileme, ülkeme ve tüm taraftarlara olan borcum ödedim ama hayat devam ediyor, denemek zorundayım.Bir şeyler kazanmaya devam edin, şimdi Copa America'yı kazanmaya çalışmalıyız." dedi.

Haberin Devamı

REAL MADRİD İTİRAFI
Yıllar Barcelona forması giyen ve defalarca Madrid ile El Clasico'ya çıkan Messi, Real Madrid'in dünyanın en iyi takımı olduğunu belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

"Şu anda dünyanın en iyi takımı Real Madrid. Sonuçlar açısından konuşacak olursak en iyi takım şu anda onlar. Eğer performans açısından konuşacak olursak Pep'in yönettiği Manchester City en iyisi."
Barcelona'da birlikte çalıştığı Pep Guardiola hakkında konuşan Messi "Guardiola'nın her takımının onun metodu, antrenman stili ve oyun şekli nedeniyle fark yaratacağına inanıyorum." dedi.

EMEKLİ OLACAK MI?
2026 Dünya Kupası kadrosunda olup olmayacağı merak edilen Messi "Bu nasıl hissettiğime, fiziksel olarak nasıl olduğuma ve gerçekçi olmama bağlı. Hala çok zaman var. tırnak içinde 'çok ve çok', çünkü çabuk geçiyor fakat hala zaman var ve o anda nasıl olacağımı bilmiyorum. Yaş da sadece bir sayı olsa da var olan bir gerçektir”

Haberin Devamı

Dünya şampiyonluğuyla birlikte futboldaki tüm hedeflerini gerçekleştirdiğini vurgulayan Messi "Dünya şampiyonu olmak size başarı hissi verir. Artık futbolda her şeyi başardım. Sahip olduğum tüm hedeflere ve hayallere ulaşabildim. " dedi.

YORUM YAZ