Kylian Mbappe, Real Madrid formasını imzaladı!

Real Madrid, Paris Saint-Germain ile sözleşmesini yenilemeyen ve Fransız devine veda eden Kylian Mbappe transferini açıklamaya hazırlanıyor. Yıldız futbolcu, büyük transferinin duyurulmasına saatler kala şimdiden Real Madrid formalarını imzalamaya başladı. İşte detaylar...

Kylian Mbappe, Real Madrid formasını imzaladı!

Fransız millî futbolcu Kylian Mbappe, Paris Saint-Germain ile olan sözleşmesi sona erdikten sonra Fransız deviyle bağlarını koparacağını doğruladı. Yıldız futbolcu, Parc des Princes'ten kulübün tüm zamanların en golcü oyuncusu olarak ayrılıyor. Mbappe'nin bir sonraki durağının Santiago Bernabeu olması bekleniyor, zira Real onu bir süredir en önemli hedeflerinden biri haline getirmişti.

Haberin Devamı

İŞTE SÖZLEŞMENİN DETAYLARI!

'İLK KEZ ÜLKEMDEN AYRILACAĞIM'

Forbes'a konuşan 25 yaşındaki oyuncu yeni bir meydan okumayı kucaklamaya hazır. Mbappe konuyla ilgili, "Mutlu olmak istiyorum. İlk kez ülkemden ayrılacağım. Harika bir deneyim olacak ve yeni kulübümde olmak için sabırsızlanıyorum. Kupalar kazanmak istiyorum. Futbol hakkında konuştuğunuzda, kupalar kazanmak, yeni takım arkadaşlarıyla birlikte olmak "önemlidir" ifadelerini kullandı.

Kylian Mbappe, Real Madrid formasını imzaladı

RESMÎ AÇIKLAMA NE ZAMAN?

Kylian Mbappe'nin Real Madrid ile anlaştığı kesin, ancak henüz resmî bir açıklama yapılmadı. Los Blancos'un, bu transferi yarın Borussia Dortmund ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçından sonra açıklaması bekleniyor. Bu arada Mbappe, millî takım antrenmanında yeni bir hayran kitlesiyle tanıştı. Yıldız futbolcu, idmana gelen Real Madrid taraftarlarının formasını imzalarken görüntülendi.

YORUM YAZ