Real Madrid'den tarihi sözleşme! Adı pek çok takımla anıldı Madrid bırakmadı

EuroLeague Final-Four finalinde Ergin Ataman'lı Panathinaikos'la karşılaşan Real Madrid, parkeden 95-80 mağlup ayrılmış ve kupaya uzanamamıştı. Kadro planlaması için kolları sıvayan eflatun-beyazlılar iç transfer bombayı patlattı. Daha önce adı Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko ve Panathinaikos'la anılan Walter Tavares için tarihi bir sözleşme hazırlandı. İşte detaylar.

Walter Tavares, Real Madrid'de yoluna devam ediyor. İspanyol basının haberine göre başkent ekibi oyuncunun sözleşmesinin uzatılması için harekete geçti. Bu doğrultuda oyuncuya tarihi bir sözleşme sunulacak.

Haberin Devamı

Marca'da yer alan habere göre; Edy lakaplı oyuncu için Real Madrid, 5 yıllık bir sözleşme hazırladı. Sözleşmeye göre oyuncunun brüt kazancı 5 milyon euro'nun biraz üzerinde olacak.

Real Madridden tarihi sözleşme Adı pek çok takımla anıldı Madrid bırakmadı

Avrupa basketbolunda nadir görülen bu anlaşma aynı zamanda Real Madrid basketbol tarihinin de en büyük sözleşmesi olacak. Ayrıca söz konusu anlaşma sağlanırsa 32 yaşındaki basketbolcu kariyerini Real Madrid'de tamamlayacak. Oyuncunun adı daha önce Anadolu Efes, Panathinaikos ve Fenerbahçe Beko'yla anılmıştı.

YORUM YAZ