Serdal Adalı derbi için yabancı hakem getiriyor! Stadyumdan izleyecek ve...

Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş, Galatasaray'ı konuk edecek. Maç için yabancı hakem isteği reddedilen Beşiktaş'ta Başkan Serdal Adalı, derbiye yurt dışından hakem getirecek.

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Maç için yabancı hakem isteği reddedilen Beşiktaş'ta Başkan Serdal Adalı'dan dikkat çeken bir hamle geldi.

Haberin Devamı
Serdar Adalı'dan TFF'ye sert eleştiri!

YABANCI HAKEM GETİRİYOR

Beşiktaş Kulübü, derbiye dünyaca ünlü yabancı emekli hakem getirecek. Uluslararası birçok finalde görev alan yabancı hakem, derbiyi başkanla beraber izleyecek ve maçtan sonra tartışmalı pozisyonları değerlendirecek.

Serdal Adalı derbi için yabancı hakem getiriyor Stadyumdan izleyecek ve...

DEV MAÇ CUMARTESİ

Beşiktaş, Galatasaray ile kozlarını paylaşacak. Mücadele 29 Mart Cumartesi akşamı 20.30'da oynanacak. Derbide hakem Yasin Kol düdük çalacak.