Arda Güler, Carlo Ancelotti'nin kararı sonrası havalara uçtu! Yeni sezon için müjdeyi verdi

Real Madrid'de forma giyen ve milli takımda sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Arda Güler'e sevindiren bir haber geldi. İspanyol devinin teknik patronu Carlo Ancelotti, yeni sezonda genç yıldız için kararını verdi.

Arda Güler, Carlo Ancelotti'nin kararı sonrası havalara uçtu! Yeni sezon için müjdeyi verdi

Geride kalan sezonun başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ve yeni takımında muhteşem işler yapan Arda Güler'e, hocası Ancelotti'den müjdeli haber geldi.

Haberin Devamı

REAL MADRİD KARNESİ

Real Madrid'e transfer olduktan sonra sakatlıklarla boğuşan Arda Güler, ilk zamanlarda beklenilen etkiyi veremedi. Sakatlığını atlatıp sahalara geri dönen genç yıldız kendisini kanıtladı ve muhteşem performansa imza attı. Arda Güler, İspanyol devinde 12 maça çıktı ve 447 dakika süre aldı. Güler, bu süre zarfında 6 kez gol sevinci yaşadı.

Arda Güler, Carlo Ancelottinin kararı sonrası havalara uçtu Yeni sezon için müjdeyi verdi

BİR SEZONDA 3 KUPA

Arda Güler, Real Madrid ile bu sezon 3 kupa kazandı. Suudi Arabistan'da düzenlenen İspanya Süper Kupası'yla ilk kupasını kazanan Real Maddrid, LaLiga'yı da ilk sırada tamamlayarak zafere ulaştı. İspanyol devi, Şampiyonlar Ligi ile bu sezon 3. kupasını kazandı.

ARDA GÜLER'İ SEVİNDİREN HABER

İspanyol basınından Relevo'da yer alan habere göre, Real Madrid teknik heyeti ve Carlo Ancelotti yeni sezonda Arda Güler için kararını verdi. İspanyol devi 19 yaşındaki futbolcuya yeni sezonda daha fazla süre verecek.

Haberin Devamı
Arda Güler: İnşallah bu golleri atmaya devam ederim

HÜCUM HATTINA...

Haberin detayında İspanyol devi Real Madrid'in teknik heyeti, Arda Güler'i hücum hattında Rodrygo'nun yerini alabilecek bir oyuncu olarak görüyor. 19 yaşındaki genç futbolcu, orta saha için de iyi bir seçenek olarak görülüyor.

Arda Güler, Carlo Ancelottinin kararı sonrası havalara uçtu Yeni sezon için müjdeyi verdi

YORUM YAZ