Fred'den Jose Mourinho ve transfer açıklaması! Fenerbahçe'nin yıldızı, Şampiyonlar Ligi için de umutlu konuştu

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta sahası Fred, önemli açıklamalarda bulundu. Jose Mourinho ile çalışmanın mutluluk verici olduğunu vurgulayan tecrübeli futbolcu, takıma yeni katılacak isimlerin olduğunu da müjdeledi. İşte detaylar...

Fred'den Jose Mourinho ve transfer açıklaması! Fenerbahçe'nin yıldızı, Şampiyonlar Ligi için de umutlu konuştu

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Fred, kulüp televizyonuna konuk oldu. Sabah saatlerinde gerçekleşen antrenmanın ardından FB TV’ye açıklamalarda bulunan Brezilyalı futbolcu; hem kendisinden, hem takımdan hem de Jose Mourinho'dan bahsetti. İşte Fenerbahçe'nin yıldızının açıklamaları...

Haberin Devamı
Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını taraftara açık idmanla sürdürdü

SEZONA HAZIR OLMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPIYORUZ

"Sizlerle olmak her zaman çok güzel. Belirtmiş olduğunuz gibi çalışmalara başladık. İyi bir başlangıç yaptık. Her zaman sezon öncesi zordur. Tatilden dönersiniz kolay olmaz ama bizler sezona hazır olabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. 

MOURINHO ÇOK BÜYÜK BİR İSİM. ONUNLA ÇALIŞIYOR OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUZ
 
Kendisi (Mourinho) ile M. United’ta çalıştım. Beni oraya kendisi aldırmıştı. Herkes onun ne kadar iyi bir teknik direktör olduğunu bilir. Çok büyük bir isim. Her zaman kazanmayı isteyen mantaliteye sahip. Onunla çalışıyor olmaktan dolayı çok mutluyuz. Önümüzde uzun bir sezon var ve her kulvarda şampiyon olmak istiyoruz. Her şeyi kazanmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde olmak istiyoruz, lig de şampiyon olmak istiyoruz. Mourinho da bu mantaliteye sahibi birisi. Çok iyi çalışıyoruz ve yolumuza emin adımlarla ilerlemeye çalışıyoruz. Çünkü önümüzde uzun bir sezon var.

Haberin Devamı

Fredden Jose Mourinho ve transfer açıklaması Fenerbahçenin yıldızı, Şampiyonlar Ligi için de umutlu konuştu

UZUN SÜREN ANTRENMANLAR YAPIYORUZ AMA BÖYLE OLMASI GEREKİYOR

Kendisi ile çalışmalar çok iyi gidiyor. Az önce de belirtmiş olduğum gibi kendisi büyük bir isim. Antrenmanlar iyi ve yoğun geçiyor. Uzun antrenmanlar yapıyoruz ama bu şekilde olması gerekiyor. Önemli bir sezona başlayacağız. İyi bir başlangıç yaptık. Bu bizler için çok önemli çünkü fit olmamız gerekiyor. Sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.

EVİMDE DE KİŞİSEL ANTRENÖRÜMLE ÇALIŞIYORUM

Geçen sezon benim için zor geçti çünkü ilk defa bu kadar çok sakatlık yaşadım. Bu kadar sakatlık yaşamasaydım belki farklı olabilirdi ama yapacak bir şey yok. Kafamızı dik tutmamız gerekiyor. Yeni sezon için daha güçlü bir şekilde döndüm çünkü tatil süresince de çalıştım. Şu anda bütün sezon için fitim diyebilirim. Umarım sakatlık yaşamam. Özel hayatıma da çok dikkat ediyorum. Evimde de birlikte çalıştığım kişisel bir antrenörüm var.  Geçen sezona kıyasla umarım bu sezon daha iyi işler yaparız. İyi bir şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz, ben de kendi adıma daha iyi bir performans sergilemeyi umuyorum. Bu hem benim için hem de takım için önemli. Umarım büyük şeyler başarırız ve şampiyon oluruz. Çünkü hepimizin hedefi bu.

Haberin Devamı

Fredden Jose Mourinho ve transfer açıklaması Fenerbahçenin yıldızı, Şampiyonlar Ligi için de umutlu konuştu

İYİ BİR TAKIMIZ. YAPMAMIZ GEREKEN ŞEY SAVAŞMAK

Bizim mantalitemiz her zaman her maçı kazanmak ve zaten bunu istememiz gerekiyor. İyi bir takımımız var. İyi bir grubumuz ve oyuncularımız var. Tabii ki yeni katılacak arkadaşlarımızın da her zaman takımımıza yardımcı olmasını isteriz. Her zaman kafamızı dik tutmalıyız ve savaşmaya devam etmeliyiz, çünkü neler yapabileceğimizi biliyoruz. İyi şeyler yapabileceğimizi ve Şampiyonlar Ligi’nde yer alabileceğimizi biliyoruz. Zaten iyi bir takımımız var. Yapmamız gereken şey savaşmak. Savaşmamız ve bu mantaliteyi uygulamamız gerekiyor.

ONU HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ!

Tabii ki de saha ve oyun içerisinde agresif olmamız gerekiyor. Çünkü savaşmak ve oynadığımız her maçı kazanmak için oynuyoruz. Ben de şahsi olarak kaybetmekten nefret ediyorum. Oynadığım her maçı kazanmak istiyorum. Bunun için her şeyi yapacağız. Bir sürü şey kazanmak istiyorum. Bu hem benim için hem taraftarlarımız için çok güzel olacak ama savaşmamız gerekiyor.  

Haberin Devamı

TARAFTARLARIMIZA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM. EMİNİM Kİ KUPALAR KAZANACAĞIZ VE HEP BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ

Öncelikle taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Biz nereye gidersek gidelim bizi her zaman takip ediyorlar ve her zaman bizim yanımızdalar. Geçen sene de bu şekilde oldu. Kötü anlarda bile o ruhu her zaman korudular. Yanımızda oldular ve bizi takip ettiler. Onlara teşekkür ediyorum. Bu sene de birlikte savaşacağız. Onlar için çok önemli kupalar kazanmak istiyoruz. Eminim ki kupalar kazanacağız ve hep birlikte kutlayacağız."

YORUM YAZ