Manchester City yıldızı Jack Grealish, artık korkarak yaşıyor

Manchester City'nin kanat oyuncusu Jack Grealish, hayatını bir süredir korkarak devam ettiriyor. İngiltere Millî Takımı ile EURO 2024'te boy gösteren yıldız futbolcu ile ilgili gündeme damga vuran gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...

Manchester City yıldızı Jack Grealish, artık korkarak yaşıyor

Manchester City'nin İngiliz kanat oyuncusu Jack Grealish, saha dışındaki hayatında zor dönemlerden geçiyor. 28 yaşındaki yıldız futbolcu, genelde eğlenceli tavırlarıyla ve kutlamalardaki enerji dolu görüntüleriyle dikkat çekse de aslında bambaşka bir hayat yaşıyor. İngiliz basını, Pep Guardiola'nın öğrencisinin son dönemde yaşadığı sıkıntıyı ortaya çıkardı.

Haberin Devamı

SUÇ ÇETESİNİN HEDEFİ OLDU

Manchester City'nin kanat oyuncusu, 2023'ün aralık ayında organize bir suç çetesinin hedefi haline geldi. İngiltere'nin millî oyuncusu o esnada Everton deplasmanında oynanacak Premier Lig maçı için yoldaydı. Yağmacılar yıldız oyuncunun evine girdiğinde ailesinin 10 üyesi, 5,6 milyon sterlin değerindeki evdeydi.

Manchester City yıldızı Jack Grealish, artık korkarak yaşıyor

1 MİLYON STERLİN'LİK KAYIP

Jack Grealish'in hamile olan kız arkadaşı Sasha Attwood da hırsızlık olayı esnasında evde bulunanlar arasındaydı ve alarmın çalmasına yardımcı oldu. Ancak hırsızlık sonucunda 1 milyon sterlin değerinde mücevher, saat ve eşya çalındı. Bu olay, Manchester City ve İngiltere Millî Takımı'nın kanat oyuncusunu bir hayli derinden etkiledi.

BU İDDİA ORTALIĞI KARIŞTIRIR!

'JACK PERİŞAN DURUMDA, ENİDİŞESİ VAR'

Haberin Devamı

İngiliz Cheshirep Polisi olaydan sonra hiçbir şüpheliyi gözaltına almadı ve Grealish'i kişisel ve profesyonel hayatının önemli bir döneminde endişeli bıraktı. Konuyla ilgili, İngiliz basınından The Sun'a konuşan bir kaynak, şunları söyledi: “Jack onların asla yakalanamayacağından korkuyor. Bu onu kesinlikle perişan etti. Onu ve ailesini kötü etkiledi. Aradan yedi ay geçti ve henüz bir tutuklama yapılmadı. Polis hâlâ olayı araştırdığını söylüyor ama ülkeden kaçtıklarına dair ciddi bir korku var. Jack asla yakalanamayacaklarından ve bunu tekrar yapacaklarından endişe ediyor."

YORUM YAZ