Cristiano Ronaldo, Lionel Messi'nin yanına gidiyor! Bu iddia ortalığı karıştırır...

Profesyonel futbol kariyerini Suudi Pro Lig kulübü Al Nassr'da sürdüren Cristiano Ronaldo ile ilgili ortaya çok çarpıcı bir iddia atıldı. Portekizli süperstarın, Lionel Messi'nin yer aldığı MLS'e gideceği bildirildi. İşte detaylar...

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi'nin yanına gidiyor! Bu iddia ortalığı karıştırır...

Cristiano Ronaldo'nun 2025 yazında Al-Nassr'daki sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte emekli olmayı mı yoksa bir yere gitmeyi mi planladığı konusunda spekülasyonlar arttı. Bu haberlerinde ardından Peterborough Başkanı MacAnthony, yıldız futbolcu ile ilgili ortaya çarpıcı bir iddia attı.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo, Lionel Messinin yanına gidiyor Bu iddia ortalığı karıştırır...

'AMERİKA KULÜBÜ SATIN ALACAĞIM'

İngiliz basınından talkSPORT'a konuşan MacAnthony, Amerika Birleşik Devletleri'nde futbolun büyüyüp büyümediği sorulduğunda şunları söyledi: "Büyük ölçüde. Önümüzdeki iki yıl içinde potansiyel olarak bir MLS kulübü satın alacağım çünkü bence ufukta Dünya Kupası ve Olimpiyatlar varken, bu spor şimdiden ilk dörtte yer almaya başladı. Aileler sekiz, dokuz ve on yaşındaki çocuklarını hafta sonu futbol kamplarına göndermek için servet harcıyor, bu işe para yatırıyorlar."

'RONALDO DA ABD'YE GİDECEK'

"Messi etkisiyle Apple anlaşmasıyla önümüzdeki 10 yıl içinde değerlerin yükseleceğine inanıyorum ve Cristiano Ronaldo muhtemelen Suudi Arabistan'daki işi bittiğinde Amerika'ya gidecek. Futbol, Amerika'da büyük bir şekilde gündemde olacak ve şu anda bir MLS kulübünü 8-10 milyon sterline alırsam, MLS'te olmasa bile, önümüzdeki beş yıl içinde değerinin iki ya da üç katına çıkabileceğine inanıyorum."

YORUM YAZ