MENÜ

Lucescu'da sıcak gelişme

Kurt hoca, “Shakhtar'dan ayrılırken iyi hatıralar bırakmak istiyorum. İki yıl daha teknik adamlık yapacağım, sonrasında sportif direktör olmayı planlıyorum” dedi. Ukrayna ekibinin CEO'sunun sözleri de sezon bitiminde iplerin kopacağını işaret etti.

Lucescu'da sıcak gelişme

Başkan Muharrem Usta’nın en büyük hedefi olan Lucescu konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Shakhtar Donetsk’in CEO’su Sergei Palkin, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan hocalarıyla ilgili konuştu. Palkin, “Lucescu 70 yaşında ve çok büyük bir deneyime sahip. Kendisiyle ilgili kararı Başkan Akhmetov verecek. Burada Lucescu’nun da ne diyeceği önemli. Alınacak sonuçlar ve maçlarımızı stadımız Donbass Arena’da oynayıp oynamayacağımız da kritik bir nokta. Sezon sonunda hocamızın sözleşmesi bitiyor. Eğer başka bir takımla anlaşırsa orada da başarılı olacağından eminim” dedi.

‘Oğluma bırakırım’

Kurt hoca ise Ukrayna basınına yaptığı açıklamada, “İki yıl daha teknik direktörlük yapıp sonrasında sportif direktör olmayı planlıyorum. Daha sonra takımı oğlum Razvan’a emanet edebilirim” ifadelerini kullandı. Bu sözler Trabzonspor camiasında büyük heyecan yaratırken, Başkan Usta Mircea Lucescu’yla ilgili kesin ifadeler kullanmaktan kaçınıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ