MENÜ

Galatasaray Yönetimi'nden Mertens kararı!

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un yeni sezonda da kadrosunda görmek istediği Dries Mertens için yönetim, kararını verdi.

Galatasaray Yönetimi'nden Mertens kararı!

Galatasaray'da önümüzdeki sezonun kadrosu adına çalışmalar devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar'da durumu en çok merak edilen isimlerin başında Dries Mertens geliyor.

Haberin Devamı

NAPOLI İDDİALARI GÜNDEMDE

Galatasaray'ın hem saha içerisinde hem de saha dışında en önemli takım liderlerinden biri konumunda olan Dries Mertens için eski takımı Napoli de devreye girdi. Geçtiğimiz günlerde eski takımını ziyaret eden Mertens'e bir antrenörlük teklifi sunulduğu öğrenilmişti. Bu teklif karşısında gurur duyduğunu belirten Belçikalı yıldızın ise, “Henüz futbolu bırakıp bırakmama konusunda karar vermedim” dediği ve Galatasaray’ın başarısına odaklandığını söylediği bildirilmişti.

Galatasaray Yönetiminden Mertens kararı

YÖNETİM KARARINI VERDİ

Okan Buruk’un önümüzdeki yıl da kadrosunda görmek istediği Dries Mertens’le yeni sözleşme görüşmeleri başlıyor. Yönetimin önümüzdeki hafta için Belçikalı yıldızın menajerini İstanbul’a davet ettiği öğrenildi. Bu ay 37 yaşına girecek olan Mertens’le 1 yıllık yeni kontrat imzalanması, ardından teknik ekibe katılması için teklif yapılması planlanıyor.

Haberin Devamı

SICAK BAKIYOR

Deneyimli yıldız da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, son dönemdeki istikrarı nedeniyle 1 yıl daha oynamaya sıcak baktığını dile getirmişti. Galatasaray’da kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçiren Mertens, bu sezon 47 resmi maça çıkarken, 9 gol 16 asistle oynadı.

Galatasaray Yönetiminden Mertens kararı

YORUM YAZ