SON DAKİKA: Yusuf Yazıcı artık serbest! Lille'den ayrıldığını resmen açıkladı...

A Millî Takım ile EURO 2024'te mücadele veren Yusuf Yazıcı, Lille'den ayrıldığını duyurdu. İsmi son dönemde transferde Beşiktaş ile geçen yıldız futbolcu, Fransız kulübe Instagram'dan veda etti.

SON DAKİKA: Yusuf Yazıcı artık serbest! Lille'den ayrıldığını resmen açıkladı...

Ligue 1 ekibi Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı, Fransız kulübünden ayrıldığını açıkladı. Sözleşmesi sona eren A Millî Takım'ın yıldızı, ayrılığı sosyal medya hesabından duyurdu.

Haberin Devamı

'ALİ KOÇ'LA İŞ BİRLİĞİ...'

'ASLA UNUTMAYACAĞIM'

Instagram'dan paylaşım yapan Yusuf Yazıcı, şunları söyledi: "Bugün hepinize teşekkür etmek istiyorum. Takım arkadaşlarıma, antrenörlerime, tüm personele, çalışanlara ve en önemlisi taraftarlarımıza. Hayatım boyunca sizlerle paylaştığım anıları asla unutmayacağım.

SON DAKİKA: Yusuf Yazıcı artık serbest Lilleden ayrıldığını resmen açıkladı...

'HER GÜZEL ŞEYİN BİR SONU VARDIR'

Bu spordan, kelimelerden çok daha fazlası ve Lille'de geçirdiğim süre boyunca hepinizden aldığım destek ve sevgi için minnettarım. Bu formayı giymek benim için bir onurdu. Her güzel şeyin bir sonu vardır; bazen yol ayrımları yeni hikâyelerin başlangıcıdır. Şimdilik bu hikâye sona eriyor ama siz her zaman kalbimde olacaksınız. Sonsuza kadar!"

BARIŞ ALPER YILMAZ İÇİN...

BEŞİKTAŞ İLE ANILIYOR

Şu anda EURO 2024'te A Millî Takım formasıyla mücadele eden Yusuf Yazıcı, son dönemde Beşiktaş ile anılıyor. Kara Kartal'ın, millî futbolcu için somut bir girişim yapıp yapmayacağı merak konusu.

Yusuf Yazıcı: Evimizde gibi hissediyoruz
YORUM YAZ