MENÜ

Lens transferi için görüşme detayları ortaya çıktı!

İngilizler, pazarlıklar sonucu yıldız oyuncu için 8 milyon Euro’dan 5.5 milyon Euro’ya kadar düştü. Ama futbolcu satmadan bu parayı karşılaması mümkün olmayan Kanarya, kiralama formülünü deneyecek.

Lens transferi için görüşme detayları ortaya çıktı!

Fenerbahçe'nin oyuncu transferinde saçtığı bol sıfırlı paralar artık mazide kaldı. Finansal fair-play sınırlaması yüzünden ayaklarını yorganına göre uzatmak zorunda olan sarı-lacivertliler, bu sezonun tartışmasız en etkili silahı Jeremain Lens için yaptıkları görüşmelerde hayal kırıklığına uğradı.

Hollandalı'nın kulübü Sunderland’in Premier Lig’den Championship’e düşmesini koz olarak kullanan Aziz Yıldırım ve kurmayları İngilizler’le geçtiğimiz günlerde temasa geçti. Ada ekibinin yetkilileri gerçekleşen ilk görüşmede kontratında ‘Kulüp küme düşerse 8 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi bulunan yıldız için F.Bahçe’ye her türlü kolaylığı sağladı.

Fenerbahçe için Gignac iddiası

Lens de konuşacak!

Sarı-lacivertli idarecilere ‘Lens’i size 5.5 milyon Euro’ya bonservisiyle veririz’ diyen Sunderland cephesi, ‘Teşekkürler ancak bizim bu parayı bile karşılamamız mümkün değil’ yanıtını aldı. Başkan Aziz Yıldırım’ın görevlendirdiği isimler masadan elleri boş ayrılsa da İstanbul’da yapılan durum değerlendirmesinde alternatifler üzerine yoğunlaşıldı.

Başarılı hücumcunun mutlaka bir yıl daha F.Bahçe’de kalması gerektiğine inanan sarı-lacivertliler, Lens’i yine kiralama yoluyla Türkiye’de tutmak istiyor. Yöneticiler, oyuncudan Sunderland cephesini ikna etmesini isteyecekler.

Kaynak: Şampiy10

Fenerbahçe'de 3 plan!

Haberin Devamı
YORUM YAZ