NBA tarihinde bir ilk: LeBron James ve oğlu Bronny aynı takımda foram giyecek

NBA'de ikinci draft turu gerçekleştirildi. Tarihin en iyi oyuncuları arasında gösterilen LeBron James'in formasını giydiği Los Angeles Lakers, efsane ismin oğlu draft etti. Bu da NBA tarihinde bir ilkin gerçekleşmesi anlamına geliyor. İşte detaylar...

NBA tarihinde bir ilk: LeBron James ve oğlu Bronny aynı takımda foram giyecek

Dünya basketbolunun bir numaralı ligi NBA'de draft heyecanı dün gece de devam etti..

Haberin Devamı

İlk tur seçimlerinin ardından dün gece ikinci tur seçimleri yapıldı. Los Angeles Lakers, tarihi bir draft seçimine imza attı.

NBA tarihinin gelmiş geçmiş en iyi basketbolcuları arasında gösterilen LeBron James'in oğlu Bronny James, Los Angeles Lakers tarafından 55. sıradan draft edildi. NBA tarihinde ilk kez baba ve oğul aynı takımda forma giyecek.

19 yaşında ve 187 santimetre boyundaki oyun kurucu Bronny, Güney Kaliforniya Üniversitesi USC'de 4.8 sayı, 2.8 ribaund ve 2.1 asist ortalamaları ile sahadan yüzde 36.6 şut yüzdesi (üçlüklerde yüzde 26.7) tutturdu. Bir yıldan kısa bir süre önce kalp krizi geçiren ve doğuştan gelen bir kalp kusurunu onarmak için ameliyat olmak zorunda kalan Bronny hakkında bazı soru işaretleri vardı. Ancak seçmelere katılmasına ve birinci ligde oynamasına izin verildi.

Haberin Devamı

ADEM BONA DA DRAF EDİLDİ

Milli basketbolcu Adem Bona, Philadelphia 76ers tarafından 41. sıradan draft edildi.

YORUM YAZ