Süper Lig devinden Emirhan İlkhan bombası! Görüşmelere başlandı...

Transfer çalışmalarına devam eden Süper Lig devi, bonservisi İtalya temsilcisi Torino'da bulunan ve son olarak Başakşehir'de kiralık olarak forma giyen Emirhan İlkhan'ı gözüne kestirdi. Söz konusu kulüp, genç yıldız için görüşmelere başladığı kaydedildi.

Süper Lig devinden Emirhan İlkhan bombası! Görüşmelere başlandı...

Bonservisi Torino'da bulunan ve son olarak Başakşehir'de kiralık olarak forma giyen Emirhan İlkhan için Süper Lig devi devreye girdi.

Haberin Devamı

SEZON PERFORMANSI

Geçen sezonu Süper Lig'de Başakşehir'de geçiren Emirhan, İstanbul ekibiyle 30 maça çıktı. Toplam bin 59 dakika sahada kalan Emirhan 1 gol atıp 1 de asist yaptı.

Süper Lig devinden Emirhan İlkhan bombası Görüşmelere başlandı...

BEŞİKTAŞ'TA DA FORMA GİYDİ

Genç yıldız Emirhan İlkhan, daha önce Beşiktaş, Sampdoria, Başakşehir ve Torino formaları giydi.

TRABZONSPOR DEVREYE GİRDİ

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon Başakşehir’de kiralık olarak forma giyen Emirhan İlkhan için Torino ile görüşmelere start verdi. 2022 yazında 4.5 milyon Euro bonservisle Beşiktaş’tan İtalyan ekibine giden 20 yaşındaki orta sahanın transferinde önemli mesafe katedildi.

Daha önce Beşiktaş’ta görev yapan ve Abdullah Avcı’nın yeni yardımcısı olan Önder Karaveli, Emirhan konusunda olumlu referanslar verirken, oyuncu tarafıyla ilgili herhangi bir problemin bulunmadığı öğrenildi.

Haberin Devamı
Trabzonspor'un yeni transferi Cihan Çanak, Trabzon'a geldi

AVCI’NIN ÖNCELİĞİ...

Gündemdeki diğer Emirhan ise Rizespor’un kaptanı... Fırtına’nın daha önce yaptığı girişimlerden sonuç alamadığı Emirhan Topçu için yeniden harekete geçtiği öğrenildi. Süper Lig’de çok iyi bir sezon geçiren 23 yaşındaki stoperin Çaykur Rizespor ile 1 yıl kontratı kaldı. Avrupa’dan da bazı kulüplerin takibinde bulunan Emirhan için teknik direktör Abdullah Avcı oldukça istekli. Bordo-Mavililer, Ozan Tufan ve Cihan Çanak’ın ardından 2 Emirhan’ı da kadrosuna katması halinde yerli havuzunu epey güçlendirmiş olacak.

YORUM YAZ