Konyaspor'da tahta açıldı, ilk transfer imzaladı!

Transfer tahtasını açan Konyaspor, Sırbistan ekibi TSC Backa Topola ile sözleşmesi sona eren Josip Calusic'i kadrosuna kattı. Yeşil-beyazlı kulüp, 30 yaşındaki stoper oyuncusu ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Konyaspor'da tahta açıldı, ilk transfer imzaladı!

Trendyol Süper Lig ekplerinden Konyaspor, Hırvat savunma oyuncusu Josip Calusic ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda düzenlenen imza töreninde, Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Küçükbakırcı hazır bulundu. Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Josip Calusic'e hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz" denildi. Son olarak Sırbistan 1. Lig temsilcisi FK TSC Baka Topola'da forma giyen Hırvat stoper Calusic; Dinamo Zagreb, Lokomotiva Zagreb, NK Celje gibi takımlarda oynadı. Calusic, yeşil-beyazlı ekipte 15 numaralı formayı giyecek.

Haberin Devamı

'Transfer tahtamızı açtık'

Konyaspor, geçtiğimiz aylarda futbolcuların ödenmemiş borçları yüzünden FIFA'dan transfer yasağı almıştı. Ligin bitimi ile transfer yasağının kaldırılması için büyük uğraş veren Konyaspor yönetimi, bugün itibariyle tüm borçlarını ödeyerek transfer tahtasını açmayı başardıklarını açıkladı. Konu ile ilgili açıklama yapan Konyaspor Basın Sözcüsü Yunus Derebağ, "FIFA'daki 6 dosyamızı da bugün itibariyle hallettik. Tüm borçlar ödenerek transfer tahtamızı açtık. Transfer görüşmelerimiz tüm hızıyla devam edecek" dedi.

YORUM YAZ