Eyüpspor, Galatasaray'ın eski yıldızı ile anlaşma sağladı! Transferde sıcak gelişme

EURO 2024 tüm heyecanıyla devam ederken Türk futbolseverlerin gözü ve kulağı bir yandan da son dakika transfer haberlerinde. Galatasaray, yine ipi göğüslemek için kadrosunu revize etmeyi planlıyor. Fenerbahçe ise Jose Mourinho'nun ismini kullanarak süperstar transferlere imza atmanın peşinde. Beşiktaş ve Trabzonspor da zirveye oynayacak kadro kurmayı amaçlıyor. İşte Trendyol Süper Lig'de son dakika transfer haberleri...

Eyüpspor, Fredrik Midtsjo ile anlaştı

Trendyol Süper Lig'e yükselme başarı gösteren Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, daha önce Galatasaray forması giyen ve kariyerini Pendikspor'da sürdüren Fredrik Midtsjo ile anlaşma sağladı. Ajansspor'un haberine göre; Eyüpspor, Midtsjo ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık bir anlaşma sağladı.

 

Beşiktaş vazgeçmişti, Atletico Mineiro'ya gidiyor

Beşiktaş'ın İstanbul'a getirdiği ancak sağlık kontrolleri sırasında çıkan sorun nedeniyle transferinden vazgeçtiği Lyanco'nun yeni adresi netleşiyor.

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Brezilya temsilcisi Atletico Mineiro, Lyanco'yu transfer etmek için Southampton ile 5 milyon Euro'ya anlaştı. Lyanco, Al Gharafa'dan ayrıldıktan sonra çeşitli kulüplerden gelen tekliflere rağmen Galo'ya katılmayı da kabul etti.

BEŞİKTAŞ İSTANBUL'A GETİRMİŞTİ

Beşiktaş, geçtiğimiz ay transfer görüşmesi yapmak için Lyanco'yu İstanbul'a getirmişti. Siyah beyazlılar, sağlık kontrolleri sırasında çıkan sorun nedeniyle Brezilyalı futbolcunun transferinden vazgeçmişti.

Napoli, Oosterwolde için çıldırdı!

Parma’dan 6 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edildiğinde birçok eleştiriyi de beraberinde getiren ancak performansıyla kısa sürede alkışları toplayan Jayden Oosterwolde Fenerbahçe tarihine geçebilir.

İTALYANLAR YAZDI

Gerçek mevkii sol bek olan ancak stoperde de inanılmaz işler yapan 23 yaşındaki Hollandalı, Napoli’nin radarına takıldı. İtalyan basını Antonio Conte’nin ısrarla istediği Oosterwolde için Napoli’nin Fenerbahçe’nin kapısını çalmaya hazırlandığını yazdı.

30 MİLYON EURO KORKUTMUYOR!

Tuttosport, Conte’nin çok beğendiği Jayden Oosterwolde için Fenerbahçe’nin 30 milyon euro bonservis talep ettiğini vurgularken, Napoli’nin bu rakamı göze aldığını ve birkaç gün içinde bir teklif sunmaya hazırlandığını yazdı.

Fiziksel gücü, hızı ve çabuk adaptasyonuyla dikkat çekici bir profil olan Oosterwolde, Mourinho’nun gözüne girmiş olsa da 30 milyon avroluk bir teklif geri çevrilmeyecek. Bu rakama gerçekleşecek bir transfer Fenerbahçe için rekor olacak.

Haberin Devamı
Gedson yerine Gronbaek

Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yeni sezonun transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, Gedson Fernandes ile yolların ayırmaya hazırlanıyor.

ZENİT'E GİDİYOR

Portekizli oyuncunun, Rus ekibi Zenit'e transferinin an meselesi olduğu kaydedildi. Artık sonra gelinen görüşmelerde bonuslarla birlikte rakamın 20 milyon euroya yakın olduğu kaydedildi. Bonservisinin %50'sine sahip olan Beşiktaş yönetimi gelecek paranın yarısını anlaşma gereği Benfica'ya ödemek zorunda.

GRONBAEK GELECEK

Kalan rakamın büyük bölümü merkez orta saha transferi için ayrılacak. Siyah-Beyazlılar 7-8 milyon euro civarında ücreti bu bölge için kullanacak. Bodo/Glimt'in orta saha sahası Albert Gronbaek ilk sıralarda bulunuyor. Norveç ekibinin 12 milyon euroluk isteği aşağı çekilmeye çalışılıyor. Geçtiğimiz sezon Bodo/Glimt formasıyla 27 resmi maça çıkan Albert Gronbaek bu karşılaşmalarda 14 gol, 3 asistlik skor katkısı sağladı. (Sabah)

Morata'nın menajerinden Fenerbahçe açıklaması!

Fenerbahçe'de gözler transfere çevrildi. Sarı-lacivertliler, Michy Batshuayi'nin takımdan ayrılmasının ardından forvet hattına önemli bir ismi transfer etmek istiyor.

MORATA GELİŞMESİ

Fenerbahçe için Alvarto Morata ismi öne sürülmüştü. İspanyol yıldızın menajeri Andy Bara, Sports Digitale'e açıklamalarda bulundu.

'TÜRKİYE'Yİ BİR SEÇENEK OLARAK GÖRMÜYORUZ'

Alvaro Morata için Türkiye'nin öncelik olmadığını vurgulayan Bara, "Alvaro Morata ve biz Türkiye'yi bir seçenek olarak görmüyoruz. Avrupa'dan diğer takımlar opsiyon alanımızda ve önceliğimiz bu. Avrupa'nın beş büyük liginden oyuncumla ilgilenen kulüpler var." ifadelerini kullandı.

Emirhan İlkhan, Trabzonspor'a doğru!

2024-25 sezonu transfer sezonuna hızlı giren Trabzonspor, yeni hedefini belirledi. 61 Saat'in haberine göre bordo-mavili kulüp, Emirhan İlkhan transferi için Torino ile görüşmelere başladı.

2026 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Geçen sezon Başakşehir'de kiralık olarak forma giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusunun, İtalyan ekibiyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı
Chamberlain Ada yolcusu

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta Alex Oxlade-Chamberlain konusunda yeni bir gelişme yaşandı. Takvim'de yer alan haberde, İngiltere Premier Lig kulübü Southampton'ın ve Championship'e düşen Sheffield United'ın, Beşiktaş'ın yıldızını kadrosuna katmak istediği bildirildi. 

İNGİLTERE'YE DÖNME İHTİMALİ YÜKSEK

Kara Kartal'da şu ana kadar beklentileri karşılayamayan İngiliz orta saha oyuncusunun, İngiltere'ye dönme ihtimalinin yüksek olduğu aktarıldı. Chamberlain'in, Beşiktaş ile sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

Beşiktaş, Oğuz Aydın için devrede!

Beşiktaş, ezeli rakibi Galatasaray'ın talip olduğu Alanyaspor'un yıldızı Oğuz Aydın'ı kadrosuna katmak için harekete geçti. Takvim'de yer alan habere göre siyah-beyazlılar, Aslan'ın 4 milyon euro teklif ettiği kanat oyuncusu için Akdeniz ekibine resmî teklif hazırlığında. Kartal, Oğuz'u renklerine bağlayarak Galatasaray'a transfer çalımı atmayı hedefliyor.

'Ferdi'yi verin Füllkrug'u alın!'

Fenerbahçe, transferde hareketli günler yaşıyor. Avrupa'nın birçok takımı Ferdi Kadıoğlu'nun peşine düşerken Sabah'ın haberine göre ilk resmî teklif Borrussia Dortmund'dan geldi.

TAKAS FORMÜLÜ

Almanya'da Bundesliga ekibinin yöneticileri ile bir araya gelen sarı-lacivertli kulübün sportif direktörü Mario Branco, beklentilerinin 30 milyon olduğunu dile getirdi. Borussia Dortmund, 20-25 milyon Euro arasında bir rakama bu transferi bitirmek isterken Fenerbahçe indirime yanaşmadı. Bunun üzerine pazarlıklarda takas formülü gündeme geldi.

FÜLLKRUG ARTI PARA

Bonservis bedelini düşürmeyi hedefleyen Alman kulübü, 31 yaşındaki forvet oyuncusu Niclas Füllkrug artı para önerisinde bulundu. Sarı-lacivertlilerin bu isme sıcak baktığı ve söz konusu transferin Füllkrug ve 15 milyon Euro karşılında gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. EURO 2024'te Almanya Milli Takımı'nda yer alan Füllkrug, geçen sezon Borussia Dortmund formasıyla 49 maça çıktı. 18 gol ve 10 asistle başarılı bir performans sergiledi.

Haberin Devamı
Gigot'un alternatifi Vavro

Trabzonspor'da uzun zamandır devam eden transfer çalışmaları kapsamında Samuel Gigot ön plana çıkmıştı.

KARARSIZ KALINCA...

Sabah'ın haberine göre oyuncunun kulübü Marsilya ile yapılan görüşmelerde birçok konuda anlaşmaya varılmasına rağmen futbolcu gelme konusunda kararsız kaldı. Hem oyuncu cephesinin yüksek ücret talep etmesi hem de sürenin uzaması nedeniyle alternatif isimlere yönelen Trabzonspor, ilk etapta Danimarka ekiplerinden Kopenhag forması giyen 28 yaşındaki Denis Vavro'yu gündemine aldı.

Tete için 9 milyon euro!

Galatasaray'ın elden çıkarmayı düşündüğü Brezilyalı futbolcu Tete ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Takvim'de yer alan habere göre yıldız futbolcunun menajeri, sarı-kırmızılı kulübe bu transferden 9 milyon euro getireceğini bildirdi. Galatasaray'ın, resmî teklif gelmesi halinde bu transfere onay vereceği aktarıldı.

Sabitzer hamlesi!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Borussia Dortmund ve Avusturya Millî Takımı'nın yıldızı Marcel Sabitzer'i gözüne kestirdi. Takvim'de yer alan haberde Aslan'ın, 30 yaşındaki orta saha oyuncusu için şartları masaya yatıracağı bildirildi.

EURO 2024 SONRASINDA...

Sarı-kırmızılı takımın, EURO 2024 sona erdikten sonra Sabitzer için Borussia Dortmund ile masaya oturacağı kaydedildi. Alman deviyle 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sabitzer'in güncel piyasa değeri ise 20 milyon euro.

Haberin Devamı
Mats Hummels'te geri sayım!

Benfica'dan Rafa Silva'yı kadrosuna katan Beşiktaş, şimdi ise bir başka bomba transferi bitirmenin arefesinde...

ANLAŞMA ÇOK YAKIN

Sabah'ın haberine göre Beşiktaş, Borussia Dortmund ile sözleşmesi biten Mats Hummels ile anlaşmaya çok yakın. Siyah-beyazlıların, dünyaca ünlü stoperin transferini yakın zamanda duyurabileceği gelen bilgiler arasında.

 

Fenerbahçe'den McKennie bombası!

Teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon idmanlarını Topuk Yaylası'nda sürdüren Fenerbahçe, transfer harekatına devam ediyor. Önemli isimleri kadrosuna katmak isteyen sarı-lacivertlier, dikkat çeken bir hamleye hazırlanıyor.

İLK GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Sarı-lacivertlilerin gündemine gelen son isim ise İtalyan devi Juventus'ta top koşturan Weston McKennie oldu. Takvim'in haberine göre, Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, 25 yaşındaki ABD'li merkez orta sahanın menajeri ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdi. Transferde maddi şartların masaya yatırıldığı öğrenildi.

YORUM YAZ