MENÜ

Konya aktarmalı Göztepe!

Konyaspor istedi, Göztepe bitiriyor... Demba Ba için flaş şekilde devreye giren Sarı-Kırmızılılar, Tamer Tuna kozuyla yıldız forveti İzmir’e getirdi.Yabancı kontenjanı açılınca imzalar atılacak.

Konya aktarmalı Göztepe!

Türkiye'ye dönmek için can atan ve pek çok Anadolu kulübünün radarına giren Demba Ba, Göztepeli olmaya hazırlanıyor. Konyaspor çok istemesine rağmen Beşiktaş’ta birlikte çalıştığı teknik direktör Tamer Tuna’nın devreye girmesi sonrası rotayı İzmir ekibine çeviren Demba Ba geri sayımda. Göztepe’den maddi olarak da daha yüksek bir teklif aldığı öğrenilen 33 yaşındaki yıldız forvet, yabancı kontenjanının açılmasını bekliyor. Demba Ba transferindeki son süreçle ilgili FANATİK’e konuşan Başkanvekili Talat Papatya, “Demba Ba ile ilgileniyoruz ve yüzyüze de görüşeceğiz. Ancak bitmiş bir durum söz konusu değil. Anlaşma sağlansa dahi yabancı kontenjanımızın açılması gerekiyor” dedi.

İki yolcu adayı var

Sözleşme imzalamaya hazırlanan yeni transfer Wallace Reis ile birlikte Göztepe’nin 14 yabancısı bulunurken, Sarı-Kırmızılılar Demba Ba ile mukavele yapmak için Ghilas veya Leo’dan birini göndermeye çalışıyor.

Yıldız oyuncu imza için İzmir'e gidiyor

Demba Ba'nın İstanbul'da İzmir'e geçmek için beklediği ortaya çıktı. İşte Havalimanındaki o görüntü:

Konya aktarmalı Göztepe



Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ