Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho vaadi Avrupa'yı salladı! Portekizliler şaştı kaldı: Fenerbahçe'ye yakın

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde Haziran ayında gerçekleştirilecek Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesi gözler Aziz Yıldırım'a çevrilmişti. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı. Adaylığını açıkladıktan sonra yaptığı konuşmada seçildiği taktirde teknik direktör Jose Mourinho'yu takıma getireceğini duyurdu. Bu gelişme Avrupa basınında yankı yarattı.

Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho vaadi Avrupa'yı salladı! Portekizliler şaştı kaldı: Fenerbahçe'ye yakın

Fenerbahçe'de başkan adaylığını resmen açıklayan Aziz Yıldırım'ın dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu takıma getirmek istediğini açıkladı. Bu gelişme Avrupa basınında büyük yankı oluşturdu.

Haberin Devamı
Aziz Yıldırım'dan Mourinho açıklaması: Yüz yüze görüştüm!

ADAYLIĞINI RESMEN DUYURDU

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım, başkan adayı olduğunu açıkladı. Basın mensuplarıyla buluşan Aziz Yıldırım şu ifadeleri kullandı:

"Arkadaşlarla çarşamba veya perşembe günü basın toplantısı yapacağız ve burada Fenerbahçe'nin kongresinde Fenerbahçe başkanlığına aday olacağımı açıklayacağım. Sizin vasıtanızla da tüm kamuoyuna duyuruyorum."

Aziz Yıldırımın Jose Mourinho vaadi Avrupayı salladı Portekizliler şaştı kaldı: Fenerbahçeye yakın

Sarı-lacivertlilerde daha önce aday olan isimlerden Sadettin Saran, mevcut başkan Ali Koç lehine seçimlerden çekilme kararı almıştı. Ali Koç, Sadettin Saran ile yaptığı görüşmenin ardından başkanlık görevine yeniden aday olduğunu duyurmuştu.

MOURINHO'YU AÇIKLADI

Fenerbahçe'de başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, seçilmesi halinde Jose Mourinho'yu getireceğini duyurdu. Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile geçtiğimiz hafta görüştüğünü dile getirdi.

Haberin Devamı

Başkan adayı Aziz Yıldırım görüşmeye dair, "Fenerbahçe'nin 'bizim çocuğumuz' denilen isimlerle devam etme lüksü yoktur. Fenerbahçe artık büyük hocalarla, büyük takımlarla mücadele etmelidir. Bununla ilgili çalışmalar yaptık. Geçen hafta Mourinho ile yüz yüze görüştüm. Kendisine, "Fenerbahçe'nin sana ihtiyacı var, senin de Fenerbahçe'nin sana ihtiyacı var." dedim. 'Fenerbahçe'ye gel' dedim. Benim arkadaşlar ve menajeriyle görüşmeler devam ediyor. Biz kazanırsak büyük ihtimal Fenerbahçe'nin başına getireceğim" dedi.

Aziz Yıldırımın Jose Mourinho vaadi Avrupayı salladı Portekizliler şaştı kaldı: Fenerbahçeye yakın

Jose Mourinho'nun Konyaspor maçını izlediğini vurgulayan Aziz Yıldırım, "Onun isteği doğrultusunda oyuncu da alacağız. Konyaspor maçını da izledi. Kendisi de izledi. Diğer arkadaşlar da kazanırsa Fenerbahçe'ye gelmesini arzu ederim. İnşallah biz kazanırız ve Fenerbahçe'ye getiririm" açıklamasını yaptı.

DIŞ BASINDA YANKI YARATTI

The Sun: "Jose Mourinho, 4 aylık işsizliğin ardından Avrupa devi Fenerbahçe'den teklif aldı"

Football Italia: "Fenerbahçe'deki teknik direktörlük görevi için favori Jose Mourinho"

AS: "Mourinho'nun yeni adresi Türkiye olabilir"

Tutto Mercato: "Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım, seçilirse göreve Mourinho'yu getireceğini açıkladı"

Record: "Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, Jose Mourinho'yu garanti etti"

Haberin Devamı

A Bola: "Jose Mourinho, Fenerbahçe'ye yakın"

YORUM YAZ