MENÜ

Kolbeinn Sigthorsson çıldırttı!

Serdar Aziz’le aynı dönemde aynı operasyonu geçiren İzlandalı golcü hala iyileşemedi. Milli stoper 25 Ekim’den bu yana maçlara çıkıyor, Sigthorsson ise günlerini koşuyla geçiriyor! Toplam maliyeti 1.9 milyon Euro olan İzlandalı’nın tavrı herkesi kızdırıyor.

Kolbeinn Sigthorsson çıldırttı!

Galatasaray yönetiminin, sezon başında Fransa’nın Nantes kulübünden 700 Bin Euro ücretle kiralayıp, bir yıl için 1 milyon 215 Bin Euro'ya anlaştığı İzlandalı golcü Kolbeinn Sigthorsson, Florya’da yattığı yerden para kazanmaya devam ediyor.

Eylül ayı başında İzlanda milli takım kampında yaşadığı sakatlık sonrasında, İstanbul’a gelerek sol dizimden menisküs ameliyatı olan ve “4 hafta içinde” yeşil sahalara dönmesi beklenen golcü oyuncu, 3 ay geçmesine rağmen takıma katılamadı, vurdumduymaz davranışlarıyla herkesi çıldırttı.

(ÖZET) 24 Erzincanspor - Galatasaray maç sonucu: 1-1

SÜREKLİ ‘AĞRIM VAR’ DİYOR

Kendisi ile aynı dönemde aynı sakatlığı geçirip ameliyat olduktan 4 hafta sonra sahalara dönen Serdar Aziz’in aksine bir türlü iyileşmeyen Sigthorsson’un, test koşuları sırasında ise sürekli ağrısı olduğunu belirttiği ve takımla birlikte çalışmalara çıkmadığı bildiriliyor.

26 yaşındaki İzlandalı forvetin gerçekten ağrısı olduğu için mi, yoksa yönetim tarafından zamanında yapılmayan ödemeleri yüzünden mi antrenmanlara çıkmak istemediği, henüz bilinmiyor. Sarı-Kırmızılı yönetim ve Riekerink de Sigthorsson’dan tamamen umudu kesmiş durumda. Devre arasında geri göndermek istenen ancak yapılan anlaşma nedeniyle de eli kolu bağlı bir şekilde bekleyen yönetim, İzlandalı golcünün Ocak ayında kendiliğinden ayrılması için adeta dua edilyor.

Yasin Öztekin: Ne kazanmak ne hat-trick o duygu yeter

SORUN PSİKOLOJİK Mİ?

Kolbein Sigthorsson’un uzun süreli sakatlıkları dikkat çekiyor. Galatasaray sağlık heyeti bir türlü iyileşmeyen İzlandalı forvetin bu sorununun psikolojik olabileceğini düşünüyor. 2011-12 sezonunda ayak bileğinden yaralanan Sigthorsson, 180 gün sonra sahalara dönmüştü. 2012- 13 sezonunda omuz yaralanması yüzünden 157 gün oynayamadı.

2014-15 sezonlarında ayak bileği ve diz yaralanmasından iki ayrı dönemde toplam 83 gün futboldan uzak kaldı. G.Saray’da 3 Eylül’de sakatlık yaşayan Kolbein hala sahalara dönemedi.

Galatasaray'da kara bulutlar dağıldı

İYİ Kİ BONSERVİSİ ALINMAMIŞ!

İzlandalı oyuncunun iyileşmeyen sakatlıkları “İyi ki bonservisiyle alınmamış” dedirtti. Hamza Hamzaoğlu, G.Saray’dayken bu futbolcunun transferi için çok uğraşmış, son anda anlaşma sağlanamayınca “İçim acıyor. Ailesinin baskısı üzerine, istemeye istemeye, ağlayarak Nantes’a gitti. Uzun yıllar forvette G.Saray’ın problemini giderecek bir transferdi” açıklaması yapmıştı.

Kaynak: Habertürk

Ünal Aysal: Başkan adaylığını şu an düşünmüyorum ama...



'Galatasaray her an her yerde 4 yiyebilir'

Haberin Devamı
YORUM YAZ