MENÜ

(ÖZET) 24 Erzincanspor - Galatasaray maç sonucu: 1-1

Erzincanspor ile Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu maçında kozlarını paylaştı. Soğuk hava ve ağır zemin şartlarında oynanan karşılaşma, Josue ve Cebrail'in (P) attığı gollerle 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Galatasaray 2 puana yükselirken, 24 Erzincanspor gruptaki ilk puanını aldı.

(ÖZET) 24 Erzincanspor - Galatasaray maç sonucu: 1-1

Ziraat Türkiye Kupası'nda 24 Erzincanspor ile Galatasaray kozlarını paylaştı. Sarı-Kırmızılılar'da teknik direktör Jan Olde Riekerink, yedek ve genç ağırlıklı bir kadro sahaya sürdü. Mücadele Josue ve Cebrail'in karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi. Bu sonuçla birlikte Galatasaray, sahasında aldığı Elazığspor beraberliğinin ardından 2'nci maçından da 1 puanla ayrıldı. 24 Erzincanspor ise 4-0'lık Tuzla yenilgisi sonrası kupadaki ilk puanıyla tanıştı.

Maçtan dakikalar...

Karla kaplı zeminde mücadele başladı...

Soğuk hava karla kaplı zeminde oynanan mücadelede takımlar ayakta durmakta zorlanıyor. Ev sahibi ekip Erzincanspor, geride kalan 25 dakika itibariyla topa daha fazla sahip olan taraf...

Galatasaray'a Ryan Donk müjdesi!

Erzincanspor, Galatasaray kalesinde tehlikeler yaratmaya çalışsa da henüz net bir pozisyona giremedi.

34. dakikada Martin Linnes'in sağ kanattan yaptığı ortaya Berk İsmail Ünsal dokunamadı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi: 0-0.

Galatasaray 2. yarıya Yasin Öztekin ile Sabri Sarıoğlu'nu oyuna alarak başladı. İki oyuncu oyuna girerken, Gökhan Güney ve Lionel Carole oyundan alındı.

Josue perdeyi açtı!

İkinci yarıya etkili başlayan Galatasaray, beklediği golü 50. dakikada buldu. Portekizli futbolcu Josue, ceza sahası içinden yaptığı plaseyle takımını 1-0 öne geçirdi.

(ÖZET) 24 Erzincanspor - Galatasaray maç sonucu: 1-1


Zeminin oldukça sert olması, futbolcuların ayakta durmasını zorlaştırdı.

Erzincanspor dengeyi getirdi

59. dakikada kullanılan serbest vuruşta Hamit Altıntop'un eline çarpan topta hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Cebrail maça dengeyi getirdi. Golden sonra Erzincansporlu futbocular büyük sevinç yaşadı.

60'ıncı dakikada Luis Pedro Cavanda, Yaşar Kemar Uğurlu tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

65'inci dakikada Yasin Öztekin akıllara zarar bir gol kaçırdı. Altı pas üzerinden kaleci Bilal'den seken top, milli futbolcunun önünde kaldı. Gaziantep maçının yıldızı Yasin Öztekin boş kaleye topu ağlara yollayamadı.

68. dakikada Eren Derdiyok, Berk İsmail Ünsal'ın yerine oyuna girdi.

Mücadelede son bölümde iki takımda pozisyon üretmekte zorlandı.

1-1 biten maç sonucu Galatasaray, Türkiye Kupası'ndaki 2. maçtan da beraberlikle ayrılmış oldu.

Elazığspor - Tuzlaspor maç sonucu: 0-1

(ÖZET) 24 Erzincanspor - Galatasaray maç sonucu: 1-1


Galatasaray kulübesi, soğuk havadan korunmaya çalışıyor.

İşte iki takımın maç kadroları:

24Erzincanspor:
Bilal Atmaca - Safa Yıldırım - Ömer Serbest - Volkan Özcan - Cebrail Serçek - Sefa Küpeli - Ahmet Kaan Ergün - Oğuz Küçük - Sefer Sever - Atilla Aybars Garhan - Zeynel Alkan

Yedekler:
Ahmet Burgaz - Enes Yılmaz - Can Özgür - Barış Şaffak - Yasin Dülger - Ali Osman Aydoğan

Galatasaray:
Cenk Gönen Semih Kaya - Aurelien Chedjou - Martin Linnes - Lionel Carole - Luis Cavanda - Hamit Altıntop - Birhan Vatansever - Gökay Güney - Josue - Berk İsmail Ünsal

Yedekler:
Eray İşcan - Sabri Sarıoğlu - Hakan Balta - Nigel De Jong - Selçuk İnan - Yasin Öztekin - Eren Derdiyok

Erzincanspor - Galatasaray maçından notlar

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ikinci hafta karşılaşmasında Spor Toto 3. Lig ekibi Anagold 24 Erzincanspor’a konuk olan Galatasaray, yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıktı. Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Jan Olde Riekerink, Anagold 24 Erzincanspor karşısında, takımda fazla süre alamayan oyunculara şans tanıdı. As kadrodan yalnızca Lionel Carole ile Semih Kaya’ya ilk 11’de şans veren Hollandalı teknik adam, genç oyuncular Gökay Güney, Birhan Vatansever ve Berk İsmail Ünsal’ı başlangıç kadrosunda oynattı.

Sarı-kırmızılı ekip, Cenk Gönen, Cavanda, Semih Kaya, Chedjou, Linnes, Birhan Vatansever, Hamit Altıntop, Carole, Gökay Güney, Josue ve Berk İsmail Ünsal 11’i ile sahaya çıktı. Yedeklerde ise Eray İşcan, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Hakan Balta, De Jong ve Sabri Sarıoğlu yer aldı.

Maç -5 derecede oynandı

Anagold 24 Erzincanspor-Galatasaray karşılaşması, oldukça soğuk bir havada gerçekleştirildi. Gündüz saatlerinde yapılmasına karşın maç saatinde termometre -5 dereceyi gösterdi. Saha zemininde ince bir kar tabakası bulunurken, saha çizgileri siyaha boyandı. Bölgede etkili olan kar yağışı, Ziraat Türkiye Kupası’nın yayıncı kuruluşunu da etkiledi. Erzincan’a gelmeye çalışan canlı yayın ekibinin, kar yağışı nedeniyle ana yollarda yaşanan ulaşım sıkıntısının mağduru olduğu ve kente ulaşmakta güçlük çektiği bildirildi. Müsabaka bu nedenle gecikmeli başlarken, ilk bölümde sadece pilot kamera kullanılabildi.

Taraftarların ilgisi yüksek

Müsabakaya Erzincan ve çevre illerde futbolseverlerin ilgisi yüksek oldu. Erzincan 13 Şubat Stadı’ndaki maçın biletleri 50 ve 100 liradan satışa çıkarılırken, tribünlerin önemli bölümünün dolduğu görüldü. Müsabakayı yaklaşık 6 bin kişi izledi. Maçı iki takım taraftarları tribünlerde karışık olarak takip etti.

Terör saldırısı unutulmadı

Karşılaşmayı izleyen taraftarlar, İstanbul’da yaşanan terör saldırısına tepki gösterdi. Taraftarlar maç öncesinde, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" ve "Polise uzanan eller kırılsın" tezahüratları yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ