Burak Yılmaz, Beşiktaş maçında hayal kırıklığına uğradı

Beşiktaş’ın eski forveti ve hocası Burak Yılmaz, Kayserispor’un başında dün Kartal’ın rakibiydi. İkinci yarıda üst üste yenen goller sonrası kulübede büyük hayal kırıklığı yaşayan genç teknik adam, 90 dakikanın ardından istifa etti.

Burak Yılmaz, Beşiktaş maçında hayal kırıklığına uğradı

Kısıtlı bir kadroyla sezona başlayan Kayserispor’da kötü gidişat Beşiktaş karşısında da devam etti. İlk 5 maçında 2 yenilgi ve 3 beraberliği bulunan Sarı-Kırmızılılar, geçen hafta Göztepe deplasmanında 3-0’lık kötü bir mağlubiyet yaşamıştı. Beşiktaş’ın eski forveti ve hocası Burak Yılmaz, Kayserispor’un başında bu kez Kartal’ın rakibiydi. İlk yarıda dengeli bir oyun ve 0-0’lık skor vardı. Fakat ikinci devrede Siyah-Beyazlılar’ın golleri üst üste geldi. Burak Yılmaz ise kulübede büyük hayal kırıklığı yaşadı. Yaptığı kulübe hamlelerinden de sonuç alamayan genç teknik adamın, geride kalan 6 lig maçında galibiyeti bulunmuyordu.

Haberin Devamı

'Başarılı olduk, olamadık ama bir değişiklik lazım'

Süper Lig’de ateş hattında bulunan ve 3 puanı bulunan Sarı-Kırmızılılar’da Burak Yılmaz görevinden ayrıldı. Maçın ardından beIN SPORTS’a konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz canlı yayında istifa ettiğini açıkladı. Burak hoca, “Kendimle alakalı bir şey söylemem lazım. Şehre, camiaya çok teşekkür ediyorum. Geçen sene beni buraya getirdiler ve bu şerefli göreve beni layık gördüler. Ben de alnım açık başım dik şekilde yerine getirdim. Sezon başına transfer cezamız vardı, bunun için bırakıp gitmeyeceğim dedim ve bunu bir kere bile sorun etmedim. Gençlerle oynadık. Başarılı olduk, olamadık ama bir değişiklik lazım” dedi.

3 galibiyet, 8 yenilgi...

Haberin Devamı

Yılmaz, sözlerinin devamında, “Her şeyi yaptık... Uyku uyumadık, tesiste kaldık, oyun planı, baskı, çocuklarla konuşmak... Bir tane bir şey kaldı, benim gitmem. Her şeyi yaptık bir tek bu kaldı. Belki hoca değişirse bu şehre ve takıma faydamızın dokunabileceğini düşünerek bu kararı aldım” sözleriyle istifasını duyurdu. Geçen sezon Kayserispor’un başına geçen Burak Yılmaz, 21 maçta 3 galibiyet, 10 beraberlik ve 8 yenilgi yaşadı.

YORUM YAZ