Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'tan galibiyet sözleri: Kendi oyunumuzu oynadık, çok çalıştık

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, Kayserispor'a konuk oldu. Heyecan dolu maçı siyah-beyazlılar 3-0'lık skorla kazandı. Müsabakanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, Kayserispor'u 3-0'lık skorla mağlup etti. Kritik maçın ardından siyah-beyazlı ekibin teknik patronu Giovanni van Bronckhorst açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İşte Giovanni van Bronckhorst'un sözleri:

"Zor bir maç oldu. Maçın başladığından beri Kayserispor, bire bir oynamayı isteyen bir görüntü verdi. İlk yarıda zorlandık. İkinci yarıda daha iyiydik. İlk gol çok önemliydi. Golden sonra maçı kontrol ettik ve alanları daha iyi kullandık. Önemli olan 3 puandı ve kazandık. Oyuncularımız ve taraftarımız için üzücü bir sonuçtan sonra gösterdiğimiz reaksiyon önemliydi. Taraftarımız bizim için çok önemli, onları bugün mutlu ettik. Önümüzdeki Frankfurt ve Gaziantep maçlarına hazırlanacağız.

Geride bire bir oynadığımız çok zaman oldu. Kendi oyunumuzu oynadık, çok çalıştık. Zaman zaman başarının yolu çok gol atmak ve gol yememekten geçer. Bugün hiç gol yemedik ve 3 gol attık. Herkes üzerine düşeni yaptı. Zor bir rakibe karşı iyi bir oyunla galip geldik."

YORUM YAZ