CANLI | Kasımpaşa-Samsunspor maçı

Süper Lig'de 10. hafta karşılaşmalarında Samsunspor Kasımpaşa'ya konuk oluyor. Kasımpaşa Samsunspor maçı başladı.

CANLI | Kasımpaşa-Samsunspor maçı

Kasımpaşa bu sezon ligde topladığı 11 puanla 9. sırada yer alıyor. Sami Uğurlu yönetimindeki İstanbul ekibi oynadığı karşılaşmalarda rakip fileleri 11 kez sarsarken kalesinde ise 12 gol gördü. Kasımpaşa’da Samsusnpor mücadelesi öncesinde takımın en çok öne çıkan ismi attığı 4 golle Nuno Da Costa oldu. Fransız golcünün Samsunspor mücadelesinde sahada ilk 11’de yerini alması bekleniyor. Kasımpaşa son olarak ligde Alanyaspor’u 2-1 geçerek moral depolamıştı.  Kasımpaşa Samsunspor maçı başladı.

Haberin Devamı

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Kasımpaşa Samsunspor maçı başladı.

17. dakikada topla birlikte sol taraftan ceza sahası içine giren Emre Kılınç, Claudio Winck’in müdahalesiyle yerde kaldı. Mücadelenin hakemi Çağdaş Altay direkt penaltı noktasını gösterdi.

19. dakikada kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Ntcham'ın, panenka vuruşunda meşin yuvarlak üst direkten döndü. Pozisyonun devamında top tekrar Ntcham’a geldi ve hakem Çağdaş Altay endirekt serbest vuruşu işaret etti.

CANLI | Kasımpaşa-Samsunspor maçı

25. dakikada sol taraftan kullanılan kornerde ön direkte Nicholas Opoku topa elle müdahale etti. Pozisyonun devamında mücadelenin hakemi Çağdaş Altay, VAR’ın uyarısıyla pozisyonu izledi ve penaltı kararı verdi.

28. dakikada penaltıyı kullanan Ntcham'ın vuruşunda meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarıya gitti.

Haberin Devamı

GOL | 31. dakikada Kasımpaşa, Aytaç Kara'nın golüyle 1-0 öne geçti. Brekalo'Nun sol kanattan uzak kale direğine gönderdiği topu Kasımpaşalı Winck içeriye çevirdi ve Aytaç Kara kale ağzından topu filelere gönderdi.

CANLI | Kasımpaşa-Samsunspor maçı

İlk yarı sona erdi.

 Karşılaşmanın ikinci yarısı başladı.

11'LER BELLİ OLDU

Kasımpaşa: Gianniotis, Opoku, Yasin, Winck, Mortadha, Gökhan, Aytaç, Hajradinovic, Fall, Brekalo, Da Costa.

Samsunspor: Okan, Bola, Van Drongelen, Bedirhan, Zeki, Soner, Ntcham, Emre, Holse, Kingsley, Marius.

SAMSUNSPOR YERİNİ SAĞLAMLAŞTIRMAK İSTİYOR

Süper Lig'de çıktığı 9 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi yaşayan Samsunspor, 19 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Karadeniz temsilcisi, üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmak için Kasımpaşa'yı yenerek, yoluna devam etmek istiyor. Kasımpaşa ise 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi sonucunda topladığı 11 puanla dokuzuncu sırada yer alıyor.

KASIMPAŞA SAMSUNSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak maçı, hakem Çağdaş Altay yönetecek.

Maç beIN Sports 1'den canlı olarak yayınlanacak.

 

YORUM YAZ