Juventus'a Kenan Yıldız'dan büyük şok! EURO 2024'ten sonra her şey değişti...

EURO 2024'te A Millî Takım'ın formasını giyen Kenan Yıldız ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. İtalyan basını, Juventus ile Kenan Yıldız arasında son dönemde yaşananları açıkladı. 19 yaşındaki oyuncunun verdiği karar gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar...

Juventus'a Kenan Yıldız'dan büyük şok! EURO 2024'ten sonra her şey değişti...

Juventus ve Türkiye A Millî Futbol Takımı'nın genç yeteneği Kenan Yıldız, özellikle EURO 2024'ten sonra Arda Güler ile birlikte adından daha fazla söz ettirmeyi başardı. 19 yaşındaki futbolcu, Almanya'daki turnuvadan sonra popülaritesini arttırmış durumda. Son olarak İtalyan basını, Kenan ile ilgili ortaya çarpıcı bir gerçeği çıkardı.

Haberin Devamı

HAREKETE GEÇTİLER

İtalyan basınından Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre Juventus, Kenan Yıldız'ın sözleşmesini iyileştirmek için geçtiğimiz ay hareket geçti. Ancak 'Yaşlı Kadın' bu amacına şu ana kadar ulaşamadı. İtalyan devi, A Millî Takım'ın yıldızı ile sözleşme uzatma konusunda anlaşma sağlayamadı.

Juventusa Kenan Yıldızdan büyük şok EURO 2024ten sonra her şey değişti...

4 KATINI REDDETTİ!

Juventus, Kenan Yıldız'ın maaşını yeni bir sözleşmeyle dört katına çıkarmaya hazır. Ancak bu yeni teklifle yıllık 1.2 milyon euro kazanacak olan 19 yaşındaki millî yıldız bu teklifi kabul etmedi. Kenan Yıldız'ın, EURO 2024'ten sonra daha değerli olduğuna inandığı ve daha iyi bir teklif beklediği gelen bilgiler arasında.

SÜPER LİG DEVİNDEN TERS KÖŞE

İZLE | Juventus'ta Kenan Yıldız ilk kez 11'deydi, tarihi bir gole imza attı | Kenan Yıldız'dan müthiş gol

KENAN YILDIZ'IN 2023-24 SEZONU PERFORMANSI

19 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon Juventus formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 32 maça çıktı. Kenan Yıldız, söz konusu 32 karşılaşmada dört gol atıp bir asist yaparak toplamda beş gole direkt katkı sağladı. Juventus ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan millî futbolcunun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri ise 30 milyon euro.

YORUM YAZ