Wout Weghorst sürprizi! Süper Lig devinden büyük ters köşe...

2024-25 sezonu öncesinde Trendyol Süper Lig kulüpleri, transferde gaza basmış durumda. Okan Buruk ile üst üste üçüncü şampiyonluğunu kazanmak isteyen Galatasaray, Jose Mourinho ile şampiyonluk hasretine son vermek isteyen ve gündeminde En-Nesyri olan Fenerbahçe, Giovanni van Bronckhorst ile yeni bir yapılanmaya giden Beşiktaş ve Abdullah Avcı ile eski günlerine dönmek isteyen Trabzonspor, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Rafa Silva, Ciro Immobile, Mihcy Batshuayi, Oğuz Aydın, Allan Saint-Maximin, Cenk Tosun ve Ozan Tufan gibi sükseli transferlerin ardından yeni bomba isimler de ortaya atılıyor. İşte Trendyol Süper Lig'de son dakika transfer haberleri...

Wout Weghorst sürprizi! Süper Lig devinden büyük ters köşe...
Doue, İstanbul'a geliyor

Sağ bek transferi için son viraja giren Galatasaray'da Doue artık İstanbul'a bekleniyor. Rennes kulübü ile uzun süredir devam eden pazarlıklarda 6 milyon euro garanti bonservis artı iki milyon Euro'luk bonuslarla anlaşma sağlanırken, oyuncu da uzun süre önce ikna edilmişti.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Bir dönem Roma'nın da 21 yaşındaki Fildişili oyuncu için masaya oturması ile duraklayan görüşmeler geçtiğimiz hafta hız kazandı ve anlaşma sağlandı.

Göztepe'de gündem Dubois

Trendyol Süper Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Savunmaya takviye için kolları sıvayan İzmir temsilcisi, rotasını İstanbul'a çevirdi ve Galatasaray'dan Leo Dubois'i gündemine aldı.

KAMPTAN SONRA KARAR VERECEK

Leo Dubois, geçen sezonu da Başakşehir'de kiralık olarak geçirmişti. Galatasaray'ın 29 yaşındaki futbolcunun geleceği için kararını Avusturya'daki ikinci kampın ardından vermesi bekleniyor.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Galatasaray'a 2022 yazında imza atan Dubois'in sarı-kırmızılılar ile mevcut sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor.

.

Malheiro transferi bitti

Trendyol Süper Lig'de önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynamayı hedefleyen Trabzonspor, bir transferde daha mutlu sona ulaştı.

İMZA AN MESELESİ

Bordo-mavili kulüp, takımdan ayrılan Belçikalı sağ bek Thomas Meunier'nin yerine Portekizli Pedro Malheiro ile anlaşmaya vardı. Futbolcunun kısa süre içinde resmi imzayı atması bekleniyor.

Haberin Devamı
Muleka'ya sürpriz talip

Takvim'in haberine göre Beşiktaş'ın Kongolu forveti Jackson Muleka, Suudi ekiplerinin radarında.

TEKLİF KAPIDA

Yıldız futbolcu için daha önce de Beşiktaş'la temasa geçen ismi belirtilmeyen Körfez temsilcisinin 24 yaşındaki oyuncunun durumunu yakından takip ettiği ve kısa süre içerisinde Kartal'a teklif yapacağı öğrenildi.

Luan Peres'e Eyüpspor kancası

Fenerbahçe'de gelecek oyuncular gibi takımdan ayrılacak futbolcular da netleşmeye başlıyor. Bu doğrultuda Jose Mourinho, Luan Peres ile ilgili kararını da verdi.

EYÜPSPOR DEVREDE

Sakatlıklarla boğuşan Luan Peres için Fenerbahçe, 5.2 milyon euro bonservis ücreti ödemişti. Yönetimin 1 milyon euro karşılığında satmaya sıcak baktığı 30 yaşındaki stoper ve sol beke Eyüpspor'un talip olduğu aktarıldı.

Beşiktaş'ta gündem Asensio

Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile transferleriyle dikkat çeken Beşiktaş'ta yeni hedefin Marco Asensio olduğu ortaya çıktı. Siyah-beyazlıların, 28 yaşındaki İspanyol futbolcuyla ilgilendiği öne sürüldü.

İNGİLİZLER DUYURDU

İngiliz basınında yer alan habere göre; Beşiktaş'ın Marco Asensio'yu transfer etmek istediği belirtildi. Siyah-beyazlıların transferde istekli olduğu vurgulandı.

KİRALAMA TEKLİFİ

Beşiktaş'ın Marco Asensio için Paris Saint Germain'e kiralama teklifinde bulunmaya hazırlandığı aktarıldı. 28 yaşındaki orta saha, Paris Saint Germain'de geride kalan sezonda 31 maça çıktı. Marco Asensio bu mücadelelerde 5 gol ve 7 asist üretti.

Haberin Devamı
Ve En-Nesyri'de mutlu son

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, uzun süredir uğraş verdiği Youssef EnNesyri transferi konusunda mutlu sona ulaşmaya çok yakın. Sarı-Lacivertli ekip, bonservis ücretini ödeme konusunu netleştirdiği takdirde transfer düğümünü çözecek.

20 MİLYON EURO

Sarı-Lacivertli kulüp, 27 yaşındaki futbolcu için Sevilla’ya 20 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli ödeyecek. Kanarya, bu bedelin yüzde 50’lik kısmını peşin, kalan kısmını da taksitler şeklinde ödemek istiyor.

İSTANBUL'A GELECEK

İspanyol ekibi ise peşin ödenecek tutarın daha fazla olması yönünde ısrarını sürdürüyor. İki kulübün bu konuda da anlaşmaya varmasının ardından Faslı oyuncu sağlık kontrolleri ve resmi imza için önümüzdeki hafta başında İstanbul’a gelecek.

Fırtına'nın golcü alternatifi Origi

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, transfer gündemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Onuachu ile aralarında problem olmadığını belirten Doğan, “Ailesi de şehri çok sevdi. Kalmak istediğini tekrarladı. Kulübü rakamda yavaş yavaş aşağı geldi. İnşallah önümüzdeki hafta bu işi noktalandırmak istiyoruz. Süreç olumlu ilerliyor ama olmazsa B planı var. Gündeme de gelmedi ama önemli bir santrfor. İkisini de alabiliriz. O da dünyada bilinen bir isim” diye konuştu.

ORIGI SÜRPRİZİ

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre Ertuğrul Doğan’ın ismini vermediği golcü oyuncunun Milan forması giyen Divock Origi olduğu öğrenildi.

İNGİLTERE YARAMADI

Bonservisi Milan’da bulunan Divock Origi, geçen sezon kiralık olarak gittiği Nottingham Forest’la çıktığı 22 maçta 1 gol atmıştı.

Beşiktaş'a Talisca müjdesi

2016-18 sezonları arasında Kara Kartal’da kiralık olarak forma giyen ve taraftarın sevgilisi haline gelen Anderson Talisca için Beşiktaş, Muci’nin satışını bekliyor. Bu konuda ay sonuna doğru bir hareketlilik olması bekleniyor.

ARADAKİ DOSTLUK BÜYÜK AVANTAJ

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’ın Al Nassr kulübüyle olan yakın dostluğu sebebiyle Siyah-Beyazlılar’ın bu operasyonu zorlanmadan gerçekleştirebileceği düşünülüyor.

HÜSEYİN YÜCEL DUYURMUŞTU

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Tivibuspor’da yaptığı açıklamada konuyla ilgili olarak, “Ernest Muci’ye herhangi bir teklif yok. İlgilenen kulüpler var. Gedson’a Zenit’ten teklif geldi. Son anda vazgeçtiler. Muci’nin yokluğunda Talisca gündeme gelebilir. Daha iyi isimler de gündeme gelebilir. Sadece Talisca’ya odaklanmamak gerekiyor” dedi.

Haberin Devamı
Liverpool'dan Barış Alper hamlesi!

EURO 2024'ün ardından transferde adı sıkça Avrupa'nın dev kulüpleriyle anılan Barış Alper Yılmaz ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İtalyan gazeteci Nico Schira, Barış Alper Yılmaz ile Liverpool'un ilgilendiğini öne sürdü.

LONDRA'YA TRANSFER İÇİN Mİ GİTTİ?

Adı Liverpool ile anılan Barış Alper Yılmaz'ın, İngiltere'ye gitmesi ise bu transfer iddialarını kuvvetlendirdi. Avrupa basınından HITC'in haberine göre Londra'da bulunan Barış Alper Yılmaz, burada Liverpool haricinde kulüplerle de görüşecek.

Trabzonspor'dan Wout Weghorst sürprizi!

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'dan transferde sürpriz hamle geldi. Bordo-mavililerin, 31 yaşındaki forvet Wout Weghorst ile ilgilendiği öğrenildi.

BONSERVİSİ BURNLEY'DE

Hürriyet'in haberine göre bordo-mavililer, Wout Weghorst'u transfer etmek istiyor. Hollandalı forvet, geride kalan sezonda Burnley'de 30 maça çıktı. Wout Weghorst bu karşılaşmalarda 7 gol ve 4 asist üretti.

6 MİLYON EURO

Wout Weghorst'un Burnley ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Hollandalı forvetin güncel piyasa değeri 6 milyon euro. Wout Weghorst, 2022-2023 sezonu başında Beşiktaş'a kiralanmış ve ardından devre arasında Manchester United'ın yolunu tutmuştu.

YORUM YAZ