MENÜ

İSYAN! Hamza Hamzaoğlu: Rapor isteyenler...

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun, Yasin-Olcan değişikliği sonrası protesto edilmesine sitem ettiği ve "3 kupa, 4. yıldız, şampiyonluklar. Ertesi gün unutuluyor. Birkaç kötü sonuçta rapor isteyenler böyle bir zamanda da destek versin" dediği öğrenildi.

İSYAN! Hamza Hamzaoğlu: Rapor isteyenler...

GALATASARAY, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Şampiyonlar Ligi’nde Benfica’yı yenerek iki yıl sonra üç puanla tanışırken, önceki gece 59. dakikada yaşananlar yeni bir tartışmayı beraberinde getirdi.

Yasin Öztekin - Olcan Adın değişikliğine tribünlerin ıslıklarla tepki göstermesine içerleyen Hamzaoğlu’nun esas desteği yönetimden beklediği öğrenildi. Karşılaşma sonrası yakın çevresine takımın kötü gidişatı sırasında kendisinden rapor istendiğini anlatan sarı-kırmızılı ekibin hocası, “3 kupaymış, 4. yıldızmış, şampiyonluklarmış.. Ertesi gün unutuluyor. Henüz ligin başında birkaç kötü sonuçtan sonra benden rapor isteyenler, Benfica gibi bir takımı yendiğimiz böyle bir zamanda yaşadıklarımızı görüp destek de versin” dediği öğrenildi.

Galatasaray, Fenerbahçe'ye fark attı!

Başkan Dursun Özbek’in desteğine karşın Hamzaoğlu’nun yönetim içerisinde kendisini istemeyenlerden haberdar olduğu ve durumdan bir hayli rahatsızlık yaşadığı belirlendi. Hamza Hamzaoğlu’nun beklediği destek mesajının gelmemesi durumunda nasıl bir tavır takınacağı merakla bekleniyor.

Cim-Bom’un hocası Benfica maçından sonra Yasin-Olcan değişikliği için, “Yasin maçta hücum olarak çok fazla etkili olamadı. 2-1’den sonra bizim de iyi savunmaya ihtiyacımız vardı. Carole tarafından çok gelmeye başladılar. Yasin’de rakibe uzak kalıyordu. Olcan hem sol bek hem sol açık oynadığı için, Carole’a yardımcı olsun diye oyuna aldık ama yanlış yaptık herhalde! Bilmiyorum” diyerek sitem dolu ifadeler kullanmıştı.

Kaynak: Milliyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ