MENÜ

İşte Messi'nin kıyafeti!

FIFA Ballon d'Or (Altın Top) Ödülü, bu akşam sahibini bulacak. Messi, Ronaldo ve Neymar'ın aday olduğu ödülü kimin kazanacağı kadar Arjantinli yıldızın törende ne giyeceği de merak konusu...

İşte Messi'nin kıyafeti!

FIFA tafından sezonun en iyi futbolcusuna verilen Altın Top (Ballon d'Or) ödülünün sahibi bugün açıklanacak.

TSİ 19.30'da İsviçre'nin Zürih kentinde düzenlenecek gala gecesinde Lionel Messi, Cristiano Ronaldo ve Neymar'dan biri ödülün sahibi olacak.

Galada ayrıca yılın 11'i, yılın en iyi golü, kadınlarda yılın en iyi futbolcusu, erkek ve kadın futbolunun en iyi teknik direktörleri ile Fair Play ve başkanlık ödülleri de sahiplerini bulacak.

MESSI, SMOKİNLERİYLE DE KONUŞULUYOR


FIFA Ballon d'Or Ödülü'nü bugüne kadar 4 kez (2009, 2010, 2011, 2012) kazanan ve tarihte bu sayıya ulaşan tek isim olan Lionel Messi, gala gecelerinde giydiği smokinlerle de en çok konuşulan isim olmayı başardı. Özellikle son iki galada giydiği elektrik kırmızısı ve bordo renkli smokinler günlerce konuşulmuştu. Ve Messi bir kez daha ödülün en büyük adayı durumunda ancak kazanmasından çok ne giyeceği daha büyük bir merak konusu.
Altın Top ödülü Messi'nin


BU SMOKİN İÇİN 2 MİLYON EURO ALMIŞTI


Dolce Gabbana imzalı özel smokinleri üzerinden hiç çıkarmayan Messi, Domenico Dolce ve Stefano Gabbana ile kurduğu dostluğu ticari bir faaliyete de dönüştürmeyi başardı. Messi'yi seçmelerini "Onun tutkusunu ve futbol dünyasına ne kadar uzun süre hükmedeceğini gördük" şeklinde yanıtlayan ikili, son iki ödül töreninde Messi'ye 2 milyon Euro ödemekle kalmadı, Arjantinlinin isminin yer aldığı özel tasarımları da piyasaya sürdü.


MESSI HERKESİ ŞAŞIRTTI

Daha önceki ödül törenlerinde giydiği değişik kıyafetleri çok konuşulan Lionel Messi, bu kez herkesi şaşırttı. Arjantinli süperstar, sade bir smokinle ödül törenine geldi. Barcelona cephesi ise toplu bir fotoğraf çektirdi. Nejmar kendi tarzını yine konuşturdu ve geçen yıl giydiği elbiseye benzer bir takım tercih etti.



Kaynak: Hürriyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ