Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Hollanda - Almanya: Karşılıklı Gol Var (1,37 yerine 1.39)                       

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Hollanda - Almanya karşılaşmasında Misli yazarı Kerim Can Özdal, iki takımın da skor üretmesini bekliyor.  

Misli Yazarı Kerim Can Özdal’ın Yorumu

İki takım da gruba 5'er gollü galibiyetle başladı. Hollanda, Bosna Hersek'i 5-2'yle geçerken Almanya ise Macaristan'ı 5-0 mağlup etti. Aralarında 2019'dan bu yana ikisi hazırlık olmak üzere toplam 5 maç da karşılıklı golle sonuçlandı. Gruba bu kadar moralli ve formda girmişken birbirlerine karşı da üstünlük sağlamak için agresif olmalarını bekliyorum. Tempolu bir maç ve karşılıklı gol bekliyorum.

Kuzey Kore - Katar: Maç Sonucu 2 (1.47 yerine 1.49)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Kuzey Kore - Katar karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, Katar’ın kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Uzun zamandır maç kaybetmeyen Katar, Dünya Kupası Asya Elemeleri 3. Turu’nda Birleşik Arap Emirlikleri’ne yenildi. Kuzey Kore karşısında bence yeniden toparlanacaklardır. Katar’ın kazanmasını bekliyorum.

Liberya - Cezayir: Maç Sonucu 2 (1.29 yerine 1.31)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Liberya - Cezayir karşılaşmasında Misli yazarı Görkem Tezer, Cezayir’in kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Görkem Tezer’in Yorumu

Elemelere galibiyetle başlayan Cezayir, ilk maça göre daha zorlu bir rakiple karşılaşıyor. Liberya evinde özellikle daha agresif savunma yapabilen takımlardan biri. Konuk ekibe baktığımızda ise ofansif futbol oynamaya çalışıyor. Kadro kalitesi ise rakibine daha iyi seviyede olduğunu düşündüğüm Cezayir'in galip geleceğini düşünüyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

YORUM YAZ